dive
Legenda
- Poruka
- 61.234
gledam neki film na preskoke, naidjem na scenu gde glavni akter namerava da prekine svoj zivot
zbog tereta koji ne moze vise da nosi
zivi u matrijalnom blagostanju,kod njega nema borbe za egzistencijalni opstanak
moj zivot je bio sve, samo ne dosadan
prozivela sam i lepo i tesko
sad sam u fazi da aktivno zivim knjigu koju pisem
i nikad do sada nisam imala osecaj da neki teret ne mogu da nosim
pre par godina imala sam trenutak da mi je trebala odjava, ne odlazak zauvek, nego samo mala pauza
negde gde me niko ne zna, bez maticnog broja, bez identifikacije, na nekoj zabiti na planini gde postoje samo kolibe i ovce, dokle civilizacija ne doseze
da niko ne izgovori moje ime, da me niko ne dodiruje i ne ocekuje resenje od mene
ovde ne zelim da pisem o suicidu u kontekstu genetske predodredjenosti i sl
hocu da pisem o onome sto nam je tesko sa cime moramo da se nosimo i sa cime se borimo
da li ste imali trenutke kad vas je teret toliko pritisnuo da vam je bio pretezak
da li mislite da postoji teret sa kojim ne bi mogli da se nosite
zbog tereta koji ne moze vise da nosi
zivi u matrijalnom blagostanju,kod njega nema borbe za egzistencijalni opstanak
moj zivot je bio sve, samo ne dosadan
prozivela sam i lepo i tesko
sad sam u fazi da aktivno zivim knjigu koju pisem
i nikad do sada nisam imala osecaj da neki teret ne mogu da nosim
pre par godina imala sam trenutak da mi je trebala odjava, ne odlazak zauvek, nego samo mala pauza
negde gde me niko ne zna, bez maticnog broja, bez identifikacije, na nekoj zabiti na planini gde postoje samo kolibe i ovce, dokle civilizacija ne doseze
da niko ne izgovori moje ime, da me niko ne dodiruje i ne ocekuje resenje od mene
ovde ne zelim da pisem o suicidu u kontekstu genetske predodredjenosti i sl
hocu da pisem o onome sto nam je tesko sa cime moramo da se nosimo i sa cime se borimo
da li ste imali trenutke kad vas je teret toliko pritisnuo da vam je bio pretezak
da li mislite da postoji teret sa kojim ne bi mogli da se nosite