Kao i na kuku-lele temi što je bila: Nema me za upis ni ovdje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Postoji li nešto što niste nikad rekli osobi koja vam je bitna, a želeli ste... želite, a niste u prilici, ne smete ili je neka druga kočnica u pitanju zbog koje vam neke reči i misli stoje zapečaćene u sebi?
Budite bar ovde iskreni (prema sebi, najpre), lakše je kad se kaže...
Postoji li nešto što niste nikad rekli osobi koja vam je bitna, a želeli ste... želite, a niste u prilici, ne smete ili je neka druga kočnica u pitanju zbog koje vam neke reči i misli stoje zapečaćene u sebi?
ponekad je teret tu,upravo, da bi odrzao balans
negde smo izvagali odluku, odmerili teret, i precutali...
poslednjih par meseci pre nego sto sam odlucila da stavim tacku na svoj brak,bili su jako teski za mene..
zbog teskih emocija koje sam nosila u sebi, svakodnevnog desetocasovnog rada,brige o svom detetu..nisam imala snage za ostale meni drage osobe koje su se nalazile oko mene..
u tom periodu zbog negativnog naboja kojim me svakodnevno pritiskao ex, toliko puta ljuta i nervozna sam prosla pored rodjenog oca, a da sam mu se jedva ili nisam uopste javila..
znao je kroz sta prolazim..
ali se to ponavljalo iz dana u dan..
poslednjih dana pred svoju iznenadnu smrt pitao je mamu da li sam mozda ljuta zbog necega na njega..
posle par dana je umro.
a ja nisam imala kad da mu kazem da nisam ljuta na njega..da njega volim i da mi puno znaci njegova podrska koju sam imala tokom citavog zivota..i posebno tih dana kada me nervoznu i iscrpljenu nista nije pitao..
tata, izvini.
za svaki propusteni dan..