Terapija

a de ti mozak sada?
Majls Dejvis?
p.s. i ja sam snimao baš takve neke džem sešns sam sa sobom., Naravno nisam toliki majstor kao oni tamo, ali vajb je tu
ono krljanje na gitari sa milesom je mclaughlin. da ne poveruješ da on može da svira kao najveći divljak. neverovatan je. užasniji je od becka i scofielda. životinja divlja

ono krljanje na gitari sa milesom je mclaughlin. da ne poveruješ da on može da svira kao najveći divljak. neverovatan je. užasniji je od becka i scofielda. životinja divlja
McLauglin je za mene uvek bio faca, što se tehnike tiče ispred Beka i Skofilda. Imao sam jedan album uživo Majls sa Mekloklinom (mi kažemo Meklafin, pogrešno), uživo u Montreju. Uvek sam preskakao samo na deonice gde je gitara. Ono resto je takav napor da što kažeš skineš kilo dva dok slušaš

Mislim da je ovo

ja mislim da su ta dvojica odlični tehničari ali da namerno tu i tamo sviraju štrokavo i to mi se jako sviđa. omiljeni štrokavac mi je i freddie king. ipak, što se tiče tehnike niko nije blizu mclaughlinu. tako savršeno svira da na momente nervira. :)
ali gledao sam njegov neki koncert sa jack bruceom i nekim razbojnicima. svirali blues, dakle pentatonika od jutra do mraka. on je tehnički svirao savršeno ali me tu i tamo izuo kad odsvira za pola note pomereno i izađe iz skale. stvarno treba da si prosvetljen i lišen svih mentalnih barijera za tako nešto

a sad bez zezanja...
mislim da se to zove atonalna muzika, valjda se ne varam
pa brate koji mozak to može da zapamti, mislim da stvarno moraju po notama
to je izvan svih pravila, to jest takvo pravilo se može možda nazvati entropijom
rekoh ti, ja tako sviram kad se zezam. Nije kakofonia nego samo trpam ko lopatom i skačem po notama ko bos po trnju

rekoh ti, ja tako sviram kad se zezam. Nije kakofonia nego samo trpam ko lopatom i skačem po notama ko bos po trnju
1735429155945.png

ne znam s kim je ono svirao i celu stvar nije jednu jedinu notu odsvirao. Ovaj ga pita što nije uleteo negde, Majls kaže nisam imao gde, uvek si trpao note da nije niogde bilo mesta za moje.

Back