joiv
Iskusan
- Poruka
- 5.265
ajd jos koji post do nove teme, da je zalijemo i da bezim.
Ovako:
Idejni tvorac teme:Tsuy
Prva pljuje: Dona
Prozivku vrsi: Razredna
Molim bez daljih prozivki: Lavicu, jer me boli uvce za ko ce pljunuti i ko ce otvoriti. Ja sam skontala da se na taj nacin zanimamo. I temu nisam otvorila ja, vec moderatorka iz najboljih namera i malo radi promene. Pa sad sto pise ime mog nika, tu nista ne mogu... sem da promenim nik mozda
I sad pokusaj ubacivanja postova i ispravke ovog prvog posta uz nadu da ce se strasti smiriti... ako ne uspe ostaje samo da se zamoli mod da to odradi.
Ovako:
Idejni tvorac teme:Tsuy
Prva pljuje: Dona
Prozivku vrsi: Razredna
Molim bez daljih prozivki: Lavicu, jer me boli uvce za ko ce pljunuti i ko ce otvoriti. Ja sam skontala da se na taj nacin zanimamo. I temu nisam otvorila ja, vec moderatorka iz najboljih namera i malo radi promene. Pa sad sto pise ime mog nika, tu nista ne mogu... sem da promenim nik mozda

I sad pokusaj ubacivanja postova i ispravke ovog prvog posta uz nadu da ce se strasti smiriti... ako ne uspe ostaje samo da se zamoli mod da to odradi.
puj spas za sve nas
i otvarajte već više pa da se zapljunem
tako je,moja tema,moja ideja
jel se ljutim? jok,bole me dupence,mada volim kada pise da sam je ja otvorila,al to je samo tema, a i nije bitan omot nego ono sto je unutra
Poslednja izmena: