Terapeutski psi - potreba i lek

Никад нећу разумети тај идиотизам да ако нешто волиш мораш да држиш то у стану. Зар се не може волети животиња или јој се дивити онако на даљину, а да не упаднеш у ропски однос с њом? Моје дете је раније волело медведе, погледали смо хиљаде клипова о њима, наравно није ми пало на памет да јој набављам медведа све и да сам могао.
Друго дете је заволело врапце кад смо нашли једног малог и отхранили га, ја сам се наравно истакао у акцији изигравања врапчије маме. Али кад је порастао објаснио сам детету да немамо право да га држимо заробљеног и да он нема шта да тражи у нашем стану у кавезу. Дете је плакало, али је разумело, врабац је одлепршао у слободу а нама остала лепа успомена, дете се и сад диви врапцима кад их видимо.
А ово што ви радите је болест.

Kad si već poturio decu, onda da ti zaželim jednu želju. :lol:
Kad ti deca porastu, otrgnu se tiranije tvojih primitivnih stavova i razmišljanja da nabave pse.
Postanu mladi srećni ljudi.
Ti si već star, onemoćao, ležiš nepokretan u krevetu. Dođe ti dete u posetu i povede svog psa. Lepo veselo kuče maše repom, umiljato te gleda i odjednom si oliže dupe.
Ti sevaš očima kad vidiš pseto, a pseto skoči na krevet i veselo ti oliže lice.
A tebi pritisak raste, raste,...

Pazi se, nemoj da preteruješ s krvnim pritiskom, nije to za zajebanciju. :rotf:

Slika je obrisana jer smatram da na ovoj temi ne treba da bude.

Ne želim da analiziram bilo koga ali mi nije jasno zašto neko ko toliko mrzi pse piše na ovakvim temama. Ovo sam napisala na više tema gde se javljaju.
Zaista se pitam, zašto???
Pa moraju negde da aktivno mrze. Samo ih ignorisati ili podjebavati. Sa njima nema racionalne komunikacije.

1633083854737.jpeg

Back