Teranje gostiju

Имам једну другарицу, мој муж је очајан кад нам дође. Остане до два ујутро и кад као крене ка вратима онда прича још пола сата у ходнику.

Kako dajete na znanje gostima da vam ih je pun *****?
Da li zevate? Ili kažete jao sutra moram pre posla nešto da obavim?
Ili ajmo mužu na spavanje, gosti bi da idu...

Kad bi mi sad dozvoli da ih slikam i obesim ovde, video bi veliko drustvo sina i cerke, plus moj muz, kartaju se u najvece. Ne moraju da su tu gde mi, oni vole tako.
I ne znam, mi smo nocobdije, nasi gosti ranije lezu, pa nikako ne mogu da nas umore. :lol:

A, tu kod mene nema zajebancije...
To svi znaju.
Pogledam na sat i glasno kažem : "Slušaj, ovamo. Dopijavajte pića,
imate još 15 minuta !"
Po isteku toga vremena, otvorim vrata.
I propustim goste da izađu....
Kakvo, bre, jebeno foliranje - boli me stomak...?
I ostali kurrci - palci.
Sve po PS-u, rođak !

Imala sam ranije goste koji ne umeju da odu
sad ih i ne pozivam uopšte (te goste koji ne umeju da odu)
i vešto izbegavam kad se najave (nismo tu ili sl)
sva sreća pa se najavljuju, da sam mogla da im , bez većih incidenata objasnim da ne mogu da se družim sa njima

Imala sam ranije goste koji ne umeju da odu
sad ih i ne pozivam uopšte (te goste koji ne umeju da odu)
i vešto izbegavam kad se najave (nismo tu ili sl)
sva sreća pa se najavljuju, da sam mogla da im , bez većih incidenata objasnim da ne mogu da se družim sa njima

Ako njima nije neprijatno, jer nemaju obzira prema drugima,
zašto bi nama bilo neprijatno da im na to ukažemo !?

"Kad krenete, ispratiću vas... moram da bacim đubre...":whistling:

:lol:

Izuzetno sam osetljiva na zivotni prostor. Pustanje bilo koga u njega se kosi sa mojim dozivljajem slobode. Kao sto ne bih trpela zenu koja ga sredjuje i odrzava umesto mene, tako ne primam ni "goste". Oni koji dolaze su mi toliko bliski da nisu gosti. Ne mogu ni da zamislim da npr. drugarici ne mogu reci da sam umorna i neraspolozena za dalje druzenje. Ako hoces prespavaj, otvori frizider, istusiraj se, ubaci stvari u masinu, znas gde su peskiri, znas gde sta stoji, znas gde mi je ustedjevina ( ako je ima :lol:), ako hoces evo ti rezervni kljuc,... Oni sa kojima imam takav odnos su dobrodosli. Lokali i izlasci su za ostale.

Ako su ortaci u paru sa zenama, krenem sa pricom o kolima...i obracam se njihovim zenama:lol:
Uvek upali, kao slusaju me iz pristojnosti ali cim primetim da su se uznemirile, jer provaljuju da ih zahebavam, znam da ce pokupiti muzeve i otici:lol:
Neverovatno je koliko zene u Srbiji ne vole price o automobilima
Ghelyon.gif

U gostila, ili kad su ti bili gosti?

Kad su mi bili gosti. Ali to je bilo kad sam imala možda 18-19 godina. Bila neka proslava kod mene, a jedna drugarica nije došla kad i ostali već tek kad su se ostali počeli razilaziti. Mene već počela glava da boli, bila sam i umorna od cijelog dana, ali mislila sam sad kad ostanemo same neće ni ona dugo. Međutim, javi joj se momak, pa ona i njega pozove da dođe. Onda poslije neka dva sata, bilo je možda 10-11 naveče, ja ponovo pomislim da će da idu, ali u tom počinje neki film i oni kao super, gledaće film. :) Počnem i ja da gledam film s njima, međutim nisam mogla više izdržati i zaspim.

Dobro, bili smo mladi, možda nisu imalo gdje da budu zajedno, bila zima, vani hladno. :)

Poslednja izmena:
Kad su mi gosti u teranju, onda se oni pare kod svoje kuće, pa posle dođu kod mene...

Ne zovem goste kad nisam raspoložen i znam i da otkažem susret, nismo u formi, pa ih odložim za sledeću subotu (nemamo goste radnim danima, samo vikednom i praznicima. to stoji na našim vratima )

Back