Teraj bandu napolje !!

Ma čobani...Ovde ako arlaučeš možeš da lupaš bilo šta...Naravno po njihovoj mantri...''Otadžbina,Srbija,Srce,Vojska,Crkva''...Sve su to čobani...Prodavci iluzija...Ali,lakše je živeti sa istim...

Ma čobani...Ovde ako arlaučeš možeš da lupaš bilo šta...Naravno po njihovoj mantri...''Otadžbina,Srbija,Srce,Vojska,Crkva''...Sve su to čobani...Prodavci iluzija...Ali,lakše je živeti sa istim...
"Bio sam chobanin i znao belutke
najlepse da nadjem, na dnu gorskog vira
zbog pruta zovinog - sve da prodjem kutke,
seljak sam pa umem i rec da probiram...":lol:

Znam da volis pesme:P

Zarko Korac jel to bese onaj cikica koji je vodio emisiju za decu skolskog uzrasta Ponedeljnik.
Pa ne mogu da verujem u kojoj zemlji zivimo.

Ako je za utehu, i ja ne mogu da verujem u kakvoj zemlji zivimo :dash:

Da si Koraca uporedio i sa Brankom "kockicom, nebi' te razumela jer i za taj uzrast treba mnogo pameti i znanja, a emisije namenjene deci shkolskog uzrasta, koje vodi jedan takav struchnjak, psiholog, zahvaljujuci kome je shkolski obrazovni progran RTSa bio u samom vrhu po kvalitetu........e bash ne mogu da verujem kakvog sveta ima

Гори од оних који вичу "Рат!" су они који ти бране да се браниш вичући "Мир!"
Pa pazi...Ovde je problem što je pojam odbrane izopačen...Te komunističke lude na čelu sa S.M.su ubedile beslovesnu rulju sa mitinga 90-ih da se neka Srbija BRANI u Kninu...Sloba je prislonio pištolj na čelo Srbije a Šešeljara je povukao obarač.

Pa pazi...Ovde je problem što je pojam odbrane izopačen...Te komunističke lude na čelu sa S.M.su ubedile beslovesnu rulju sa mitinga 90-ih da se neka Srbija BRANI u Kninu...Sloba je prislonio pištolj na čelo Srbije a Šešeljara je povukao obarač.

Да не понављамо часове историје...
Да смо иоле имали памети сада би смо расправљали о статусу Срба у Крајини а не о Статусу Косова....
Не можеш да се повлачиш, и повлачиш и повлачиш и очекујеш победу....или поштовање.
Кап`ла

Ok, mogli bismo da završimo ovu temu...

Samo da još vidimo kako raspored sedenja poslanika u parlamentu može biti američka volja za uticaj na rad srpskog parlamenta? I kako je taj raspored unervozio i poplašio radikale...

Samo ukratko, pa da zatvaramo...

Pokazuje se da je jedini cilj udbaško-ciaško-hosovske terorističke organizacije ''SRS'' cepanje Srbije i to ne nivo tzv.Uže srbije na koju su je razbili komunistički skotovi,nego na veličinu ''beogradskog'' ili ''Zemunskog'' pašaluka...

Ok, mogli bismo da završimo ovu temu...

Samo da još vidimo kako raspored sedenja poslanika u parlamentu može biti američka volja za uticaj na rad srpskog parlamenta? I kako je taj raspored unervozio i poplašio radikale...

Samo ukratko, pa da zatvaramo...

Ni oni sami ne bi mogli da objasne, a trazis to od nas:think:

Raspored je unervorizo radikale iz prostog razloga sto zele da su duplo upadljivi ("uniforme"), kao i da, kamera kako god sheta, oni u fokus ushetaju, misleci da ona narodna: Sto na oku- to na srcu, vazi i u njihovom slucaju:confused:

Laku noc svima...

Back