Tepić tvrdi: Pijana Nina Kovačević sa Pinka udarila devojčicu (15) na pešačkom

Ne samo to, nego smo počeli mnogo da ih mrzimo.

Mislim da ako ova vlast padne bez da ih letvama jure po gradu, ovo će biti svetsko čudo.

Ja stvarno ne znam gde će da se sakriju svi ovi koji su bili ovakvih svih ovih godina. Niko nije bio ovako bahat.
daj ne prdi. i zuti su "leteli" sa vlasti pa nikom ni dlaka nije falila sa glave.

previse smarate sa kukom i motikom a od toga svi znamo da nema nista

daj ne prdi. i zuti su "leteli" sa vlasti pa nikom ni dlaka nije falila sa glave.

previse smarate sa kukom i motikom a od toga svi znamo da nema nista

Žuti su bili govnari, ali ni upola ovako bahati, nisu na najveće afere i stvari odgovarali sa "da, pa?!" i slično.

Ako prođe sa nikome ništa, onda i jesmo mentoli.

SRAMOTA! Sudiju treba javno obeležiti za sva vremena! Pa jel ima ta drolja decu?!??
U Sarajvu bi prije 90 ih rekli ma kakav sud mi ćemo ti biti sud.Uhvate takve odvedu ih u drumpo gde niko ne zna.
Nego mene zanima šta je bilo sa 15 godisnjom devojčicom?Jel se oporavila pošto su mediji objavili da se radi o teškim telesnim povredama!!???
Šta je bilo konkretno?
Ova nakaza sa 33 kazne u zivotu se kurči i još joj niko nije objasnio ništa?
Neverovatno.Zato se bahatila i bahatila.Pinkomanija.

Ne samo to, nego smo počeli mnogo da ih mrzimo.

Mislim da ako ova vlast padne bez da ih letvama jure po gradu, ovo će biti svetsko čudo.

Ja stvarno ne znam gde će da se sakriju svi ovi koji su bili ovakvih svih ovih godina. Niko nije bio ovako bahat.
nesto ne verujem, da ce ovi lopingeri imati previse problema...na zalost

Veruj ti meni... Problem srpskog naroda je taj što je mnooooogo tolerantan, na granici sa glupim. Ali isto tako imaj u vidu da skoro niti jedan naš vladar nije otišao normalno, demokratski, neki su platili i glavom u istoriji.
majstpr poslao segrta po vodu, pre toga mu udari nekoliko samara...naravno, obeca ,u i batine, ukoliko razbije bokal za vodu,,,srpski narod je previse mekan, tu se slazemo

Dobra stvar za Ninu je to što DJ Žeks preko sina ima prilično iskustva sa ovim, tako da srediće to DJ Žeks u saradnji sa velikim komandantom im.

To što vidite da pokazuju srednji prst sa zgrade i slično, to je samo zato što su oni sigurni da za njih ništa ne važi i da im se može. Oni su toliko sigurni u svoju bahatost i to da vladaju gradom da ih ni ovo ne remeti mnogo. Koliko sutra dotična će opet na piće sa njenim idiotima, Pajićem novinarom i ostalom gamadi.

Šta smo ono rekli i za kuma, Nikolu Petrovića, koji je imao kokain u organizmu kad je napravio sudar? Aha, ipak se utvrdilo da je to greška, nije kum bio drogiran...

Колико су сигурни?

Back