gost 336946
Elita
- Poruka
- 23.437
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Батина. Направиш му сињицу.
Nisam vid'la Sneška... 100 godina!
Voliš da ližeš?Ne volim!Više volim da mi napr. kupi sladoled...!![]()
Na jugu Srbuje,ova rec ima jos jedno znacenje,koje nije bas slatko.Tepanje - Nežno, s ljubavlju se obraćati nekome; nadevati reči odmila nekome.
Žene , da li volite kad vam tepaju? Koji su vam nadimci simpatični, odnosno koji vas "tope"?
Da, ali u uvodnom postu je objašnjeno kojim značenjem se bavimo. Dakle, nismo na jugu Srbije nego u krugu dvojke.Na jugu Srbuje,ova rec ima jos jedno znacenje,koje nije bas slatko.
Ne postojite samo vi u krugu dvojke.Da, ali u uvodnom postu je objašnjeno kojim značenjem se bavimo. Dakle, nismo na jugu Srbije nego u krugu dvojke.
Ne volim da mi neko tepa. Posebno ne pile, kuco i maco, jer te životinjiceTepanje - Nežno, s ljubavlju se obraćati nekome; nadevati reči odmila nekome.
Žene , da li volite kad vam tepaju? Koji su vam nadimci simpatični, odnosno koji vas "tope"?
A ako bi rekao "glistice moja swatka"?Ne volim da mi neko tepa. Posebno ne pile, kuco i maco, jer te životinjice
obavezno porastu.
Verujem samo ljudima koji me oslovljavaju imenom.
Ako treba se tepamo ce se tepamoTepanje - Nežno, s ljubavlju se obraćati nekome; nadevati reči odmila nekome.
misliš sladoledčić , deminutiv kao tepanje ,Ne volim!Više volim da mi napr. kupi sladoled...!![]()
Baš si perverzna.Јел само ја читам ”трпање”?
Limunadice. Eto.Tepam djeci,bebama...obavezno.
Odraslima slabo.
Meni niko ne tepa.![]()
Ne volim da tepam ni jednoj zeni a volim kad mi tepaju. Jbg sebicno g.ovnoTepanje - Nežno, s ljubavlju se obraćati nekome; nadevati reči odmila nekome.