tepanje

• Začetnik teme Začetnik teme Fixa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Fixa

Veoma poznat
Poruka
12.766
čitam neku temu na romatici i naiđem na post gde neko, nije bitno ko (sunasceJeca), tepa svom dečku "pače moje paperjasto". misim.

je l' vi tepate svojoj devojci ili dečku? uvek ili samo u nekim trenucima? šta govorite, kako tepate?

Па да неко некоме каже "паче моје паперјасто", а да тај неко не помисли да је дотична особа идиот?

ma ko da je to bitno ebt. iskoristio za temu. da vidimo kako sve ljudi tepaju..

a ti nisi morao ni da odgovaraš, kad bi ti devojka rekla bombončiću moj, usr'o bi se u gaće na licu mesta :hahaha: e tako?

Dali su mi ime ne bez razloga :lol: Mogu nadimci koji su derivati imena normalno, al kuco maco i slične piččke materine su ono, mood kill.. I strašno me iritira kad čujem da neko ne voli da čuje svoje ime, onaj fazon "sve mislim da si ljut" i sl :roll:

A zanimljivo mi, jedna drugarica koja je sto godina u vezi sa dečkom, zove ga po prezimenu.. a koliko ja vidim sada ga skoro i ne podnosi.. kad pre neki dan priča o periodu od pre sedam - osam godina, i spomene njega al po imenu, i to se raspilavi skroz.. Bilo mi interesantno, tačno vidiš da je nekad možda imao i nadimak pored imena al kako su se hladili tako je došao do prezimena :lol:

ma ko da je to bitno ebt. iskoristio za temu. da vidimo kako sve ljudi tepaju..

a ti nisi morao ni da odgovaraš, kad bi ti devojka rekla bombončiću moj, usr'o bi se u gaće na licu mesta :hahaha: e tako?

Пусти ме тога бомбончићу, карамелице, добијеш дијабетес од толико слатког.. :)

А нисам ни животиња да би ме звала куцо и мацо.. Имам име брате мили па зови до сутра.. :lol:

da tepam i ne samo devojci nego i prijateljicama namerno pogotovu shto znam da ih sve iritira jer je retardirano :hahaha:
bundevice mi je omiljeno
al moze deminutivi bilo kog voca
+ ono lutkice
mora da bude -ice da bude pun efekat!

Ja mom piletu ponekad tepam pilic, pilence...

Al zavisi od situacije i ne ide uz svakoga isto...

Ovo je svet za neke važnije,
ovo je put za neke snažnije,
a, moje srce je pile, drhti od straha kada grmi
nežno kao svila na kaldrmi.
A, moje srce je pile, pokislo, žuto i malo
što je kraj orla jednog zaspalo.......................

Poslednja izmena:

Back