fosilvaso
Buduća legenda
- Poruka
- 39.135
Koriste dobru gudru!? Mogu li i ja da dobijem broj mobitela njihovog dobavljača?ko zna mozda su neki ljudi vec i iskusili da su bili u nekoj drugoj dimenziji
ima mali milion tih teorija zavera

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koriste dobru gudru!? Mogu li i ja da dobijem broj mobitela njihovog dobavljača?ko zna mozda su neki ljudi vec i iskusili da su bili u nekoj drugoj dimenziji
ima mali milion tih teorija zavera
Nemamo dokaza, ali imamo logiku: Ni mnoge druge civilizacije u univerzumu NEMAJU DOKAZA o našem postojanju, a mi ipak postojimo!Nema dokaza za postajanje bilo cega izvan nase planete zemlje.
Cak nema dokaza kao sto su neki ranije govorili, da je zemlja ravna, nema cak ni dokaza da su to, na severnom i juznom polu rupe... gde zive bica visoka dva metra koja su zivela nekada davno na Atlantidi i gde je navodno... Hitler pobegao![]()
...и Земља је центар свемира.nauka , u pokusaju da nam da neki visi smisao ide ka religiji
pa izmislja multiverzume , paralelne svetove i dimenzije
a u stvari je - JEDNOSTAVNO
to je sto je , takvo je kakvo je. prosto , jednostavno i veliko.
Pogledajte samo prve sf snimane filmove.nauka , u pokusaju da nam da neki visi smisao ide ka religiji
pa izmislja multiverzume , paralelne svetove i dimenzije
a u stvari je - JEDNOSTAVNO
to je sto je , takvo je kakvo je. prosto , jednostavno i veliko.
Ne preteruj! Čovek je 'prazna ploča' kada se rodi, ne zna ni puzati. Koliko je generacija bilo samo dok smo naučili i ovu mrvicu koju znamo?Pogledajte samo prve sf snimane filmove.
Mi jos ne znamo, i nemamo ni predstavu sta ce nam servirati oni iz Tolkia kao njihovo smece, a nasu novu tehnologinu, da li je neko cuo za hologram 10D? video i slika se napredno edituje...
Tako da ne bude istina...
Stvore delfina u sali za fizicko, i more, sa vrlo realnim zvukovima a sve to putem larerskih trodimenzionalnih interpretacija...
Ako je univerzum mali, tada bi u atomu postojalo bar deset univerzuma.
Nesto nas drzi van domasaja znanja, da li je sistem... da li je trece ili cetvrto oko ja, to ne mogu da verujem...
Realno, u Japanu postoje trodimenzionalni laseri, ili kako li ga vec zovu 8D hologramNe preteruj! Čovek je 'prazna ploča' kada se rodi, ne zna ni puzati. Koliko je generacija bilo samo dok smo naučili i ovu mrvicu koju znamo?