Valeria
Elita
- Poruka
- 20.300
Ovde na Natprirodnim pojavama i misterijama postoje brojne teorije o kojima smo diskutovali ...
Tu su masoni.. oni koji upravljaju svetom iz senke...
..tu su reptili...
..tu su strane inteligencije, vanzemaljci.. čije su dobre namere vrlo upitne..
Imamo čak i temu o satanističkim druidima
i slično...
Zatim, tu su fatalističke teme o smakovima sveta.. pišem u množini, jer se više ne zna njihov broj..
Nešto sam razmišljala - sve te teorije imaju tendenciju da prebace ličnu odgovornost čoveka na neke druge stvari.. bića..organizacije....
Nismo mi krivi - krivi su nam masoni.
Ili satanisti, sektaši.. ili reptili... vanzemaljci..
Sad, ovo pišem s aspekta nekoga ko zaista voli sve što je vezano za misterije, i u mnogo toga verujem, mnogo toga sam i spoznala (a tek me čeka još dosta spoznaja)..
..ali opet, ne mogu da se ne zapitam - da li se nekad makar delimično krijemo iza tih teorija, ne bi li objasnili loš poredak nekih stvari za koje smo isključivo mi, ljudi, krivi? A ne nekakve strane inteligencije, ljudi iz senke i sl?
Dakle.. jesu li teorije zavere nešto čime mi delimično maskiramo vlastitu odgovornost u krojenju nekih (često) nemilih događaja?
Šta vi mislite o tome? Hvala
Tu su masoni.. oni koji upravljaju svetom iz senke...
..tu su reptili...
..tu su strane inteligencije, vanzemaljci.. čije su dobre namere vrlo upitne..
Imamo čak i temu o satanističkim druidima

Zatim, tu su fatalističke teme o smakovima sveta.. pišem u množini, jer se više ne zna njihov broj..
Nešto sam razmišljala - sve te teorije imaju tendenciju da prebace ličnu odgovornost čoveka na neke druge stvari.. bića..organizacije....
Nismo mi krivi - krivi su nam masoni.
Ili satanisti, sektaši.. ili reptili... vanzemaljci..
Sad, ovo pišem s aspekta nekoga ko zaista voli sve što je vezano za misterije, i u mnogo toga verujem, mnogo toga sam i spoznala (a tek me čeka još dosta spoznaja)..
..ali opet, ne mogu da se ne zapitam - da li se nekad makar delimično krijemo iza tih teorija, ne bi li objasnili loš poredak nekih stvari za koje smo isključivo mi, ljudi, krivi? A ne nekakve strane inteligencije, ljudi iz senke i sl?
Dakle.. jesu li teorije zavere nešto čime mi delimično maskiramo vlastitu odgovornost u krojenju nekih (često) nemilih događaja?
Šta vi mislite o tome? Hvala