Теорије о крају света пласира ЦИА

Nije falsifikat, ali nije ni tacno. Ni priblizno.
Итекако је тачно. Е сад, друга је ствар што неки догађаји тек треба да се испуне ( Србија - моћна држава, општи рат по свету, Русија Царевина, 3. светски рат, итд.). Али, оно што је до сада било, Тарабићи су то већ прорицали.
Међутим, овде су проблем направили неки вајни познаваоци духовности који су извртали и криво тумачили њихове речи (разни Тодори, попут баби Влајни).
На пример: нико од њих није дешифровао шта значе речи: "да ће Србаља бити тек да стане под једну шљиву". Разни ругачи кажу: "Ето, шта је сад то? Зар нас нема неколико милиона?" и слично.
Међутим, у вези овог виђења (о "једној шљиви"), Тарабићи су управо погодили и то је (по мом мишљењу) управо ово време. Наиме, када је Тарабић то говорио, он је мислио на православне Србе, јер се подразумева да су Срби православни (а поп Захарија је записивао то), а данас заиста има таквих Срба да стане под једну шљиву (јер је СПЦ у јереси, и није православна).
Наравно, рекао је и да ће доћи време када ће се "сви Срби ујединити под истим барјаком", а то се управо поклапа са пророчанствима разних Светих Отаца о обнови православних теократија (на око 35 година) међу словенским народима (Руси, Срби...). Живи били па видели!

Још нешто: препоручујем свима књигу Владимира Моса коју је он саставио на основу свих до сада пророчанстава Светих Отаца о крају света, и овим догађајима који претходе крају.
Књига је веома студиозна и озбиљна и може се наћи преко Гугла, када се кликне ово: "THE BOOK OF THE END". Читај Србијо!

Poslednja izmena:
Итекако је тачно. Е сад, друга је ствар што неки догађаји тек треба да се испуне ( Србија - моћна држава, општи рат по свету, Русија Царевина, 3. светски рат, итд.). Али, оно што је до сада било, Тарабићи су то већ прорицали.

Evo ti pa citaj kako su stvarana njihova prorocanstva:
http://www.paralax.co.yu/kp.htm

Evo ti pa citaj kako su stvarana njihova prorocanstva:
http://www.paralax.co.yu/kp.htm
Не разумеш....Сајт Паралакс је од Воје Антонића, а он се управо критички осврће према лажним тумачима Креманског пророчанства (који изврћу речи) а не толико према самим Тарабићима. Чињеница је да су много тога криво тумачили, а нешто и додавали (и одузимали) да се додворе актуелној власти.
Међутим, све оригиналне изјаве креманских пророка које су чуване у државном архиву су веродостојне и тачне.

Не разумеш....Сајт Паралакс је од Воје Антонића, а он се управо критички осврће према лажним тумачима Креманског пророчанства (који изврћу речи) а не толико према самим Тарабићима. Чињеница је да су много тога криво тумачили, а нешто и додавали (и одузимали) да се додворе актуелној власти.
Међутим, све оригиналне изјаве креманских пророка које су чуване у државном архиву су веродостојне и тачне.

Nisi procitao.
Ne radi se o tumacenju, nego o naknadnom proricanju - unazad. Tj. proricanje onoga sto se vec desilo i objavljivanje toga pod datumom PRE dogadjaja.

Nisi procitao.
Ne radi se o tumacenju, nego o naknadnom proricanju - unazad. Tj. proricanje onoga sto se vec desilo i objavljivanje toga pod datumom PRE dogadjaja.
Знам, читао сам то још раније. Управо су "тумачи" давали неком догађају погрешан датум. Такође, мешају и неке политичке личности. Рецимо: у оригиналу Тарабић говори о Титу као о "србождеру" и да ће да "цркне због болести ноге", а ови "тумачи" (да се додворе комунистима) величају Тита као "ујединитеља" и сличне глупости, и тиме уносе конфузију.
А за ово "уназад" просто није тачно јер је Тарабић био ухапшен (на очиглед многих сведока ) у сред Ужица, дан ПРЕ него што је убијен Кнез Михаило у Београду, када је викао: "Убише књаза...". Исто тако и за остале догађаје...
Кажем ти: лажни тумачи су све претумбали и дали тиме шлагворт разним скептицима.

Chuo sam ja vec za te forice. No, ne vidim kako me mozhe subliminalna poruka : "Drink Coca Cola." - ubediti da pijem to pice, kad ga ne volim. A reklama za Koka Kolu vishe nego ijednih drugih.

Zanimljivo, te poruke sa tog tvog snimka koji sam bio dovoljno ljubazan da pogledam, su zapravo upravo one koje podstichu paranoju. "Freedom is a myth... All that you know is a lie..."

Dodushe, podstichu i smeh. Npr. ona : "Elvis is alive." - na koju zamalo sa stolice ne padoh.

Moguce da je rech o nameshtaljki, kad je taj konkretan snimak u pitanju.

Xperimenti su chudo jedno. Ima ih svakakvih. I bilo ih je. Ono shto ja smatram problemom je shto se nekakvim glupavim teorijama zavere kosmichkih razmera, obesmishljava tragedija ljudi iz tog xperimenta, koji mi je, naravno, poznat, a koji se zbio pre 30 godina. Uopshte, problem je shto ljudska glupost mozhe svashta da obesmisli.

Прво - хвала на толикој љубазности што си погледао "мој" снимак, мада ја сматрам да је, када разговараш са неким, основни ред да чујеш и видиш шта тај други има да каже, осим ако си овде да би водио монолог. :mrgreen:

Следеће, морам да констатујем да управо ТИ обесмишљаваш те експерименте називајући их "теоријом завере космичких размера", односно - спрдајући се са онима који верују да у свету УВЕК постоје одређене групе које ће малтретирати слабије својим болесним идејама, било да су то завере, експерименти, пројекти, итд.

Жао ми је што не желиш да обратиш пажњу на потенцијалне опасности које човечанству (и теби као делу тог човечанства) могу да донесу такве групе.

Сублиминална порука за Кока колу, као уосталом и за остале производе, је најмањи проблем. Покушај мењања мишљења потрошачког друштва не може да се мери са сублиминалним порукама типа: Love is hate, Bombs keep us free, Believe what you are told, Watch more TV, јер то више није само мењање мишљења већ целокупне свести.

Прво - хвала на толикој љубазности што си погледао "мој" снимак, мада ја сматрам да је, када разговараш са неким, основни ред да чујеш и видиш шта тај други има да каже, осим ако си овде да би водио монолог. :mrgreen:

Chitam ja shta ti imash da kazhesh, no kad bih ja gledao svaku glupost koju neko ovde postuje, zheshce bih se smorio, veruj mi.

SURbel:
Следеће, морам да констатујем да управо ТИ обесмишљаваш те експерименте називајући их "теоријом завере космичких размера", односно - спрдајући се са онима који верују да у свету УВЕК постоје одређене групе које ће малтретирати слабије својим болесним идејама, било да су то завере, експерименти, пројекти, итд.

Izgleda da nisi razumela. Ovaj xperiment je istina. Klinton se, chini mi se, '97. ili '98. izvinio zbog njega. Problem je kad ti ili tebi slichni pochnete ovakve stvari da dovodite u vezu sa vanzemaljcima, antihristom Soroshem, Atlantidjanima, masonima, Iluminatima, i raznoraznim drugim Djavoljim shegrtima, pa zbog toga neparanoici ne veruju ni u ovakve xperimente. Isto kao obesmishljavanje raznih pojmova poput ustasha, fashista, nacista, i ostalo.

SURbel:
Сублиминална порука за Кока колу, као уосталом и за остале производе, је најмањи проблем. Покушај мењања мишљења потрошачког друштва не може да се мери са сублиминалним порукама типа: Love is hate, Bombs keep us free, Believe what you are told, Watch more TV, јер то више није само мењање мишљења већ целокупне свести.

Ako neko ne mozhe tim porukama da me ubedi da pijem Koka Kolu, onda pogotovo ne mozhe da me ubedi u to da je ljubav mrzhnja, da nas bombe chine bezbednim, ili da gledam vishe televizije.

Back