Teorija zavere - teorija da samo lepi muskarci profitiraju na catovima

Poruka
4.292
Miki
cao, od skora si ovde?

Ivana
Cao bila sam i ranije
Ali sam obrisala profil

Miki
o raskinula si znaci sa momkom

Ivana
Pomesao si me sa nekom

Miki
ma ne, reko posto si vec imala profil pa izbrosala pa si sad opet tu

Ivana
Ne zbog toga

Miki
a ok. Pa dobro fino onda sto nisi raskinula

Ivana
Ma ja sam slobodna

Miki
uh bas bezveze bez ljubiva, pa jel ima nesto interesantno ovde?

Ivana
Nema
Koje ljubavi
A ti u vezi si

Miki
pa uopste bez ljubavi. Lepo je kad imas nekog ko te voli i kog volis
mora da mnogo biras, obzirom koliko muskaraca ima ovde a tebi niko ne odgovara

Ivana
Jeste ali toga nema

Miki
mozda ima nego ne vidis

Ivana
Ne biram,ovi ovde samo traze seks

Miki
e sad , ne verujem da bas svi

Ivana
Svi

Miki
mozda oni kojima ti odgovoris na poruku a ovi kojima ne odgovaras nisu takvi

Ivana
moguce

Miki
razumljivo je to sto takvi kojima odgovoris na poruku traze samo seks samo vi zene nemate dovoljno mozga da skapirate to

Ivana
E hvala

Miki
eto vitis ljutis se a zapravo sam ja maksimalno iskren i pokusavam da ti pomognem

Ivana
Ne ne ljutim se

Miki
ok i jel si skapirala sta sam hteo da ti kazem?

Ivana
Ne

Miki
pa aj ovako, kakvim to muskarcima odgovoris na poruke a kakvim ne?

Ivana
Pa ne odgovaram onim nabildovanima

Miki
znaci odgovoris ruznim i prosecnim a lepim ne?

Ivana
Tako je

Miki
ha ha ok sad nisi iskrena a kad razgovor nije iskren onda tu nema istine

Ivana
Misli sta hoces

Ivana
Nabildovane ne volim

Miki
ok bilderi ti nisu lepi a znaci ipak odgovaras onima koji su ti lepi i koji su ti privlacni jel tako

Ivana
Pa mora da me privuce

Miki
e tu lezi zec
kako je tebi privlacan tako je privlacan svim drugim zenama i sta se onda desava u zivotu tom coveku?

Ivana
Ne znam

Miki
pa sta mislis aj ukljuci malo vijugice
znaci odgovoris ti, odgovore i sve druge devojke ovde, i sta sad on radi?

Ivana
Ide prema vestackim zenama
I ozeni se i zavrsi opet na badu

Miki
neeee nego **** sve odreda. Auuu tebi sve mora da se nacrta
i sad ides drugom logikom, sta treba da radis ako zelis nekog ko ce biti samo tvoj?

Ivana
Nisam glupa to prvo
Drugo nek **** mene sigurno nece
Trece ne trazim momka

Miki
kako nisi, pises samo lepotanima i privlacnim i onda si nesretna jer "SVI" zele samo seks a u stvari nije tako nego neces da mucnes glavom kako bi shvatila kako funkcionisu stvari ovde
a pardon ako trazis seks onda nista na pravom si putu

Ivana
Ne trazim

Miki
ja pogresno razumeo, mislio sam da trazis ljubav a ti u stvari trazis seks samo
pa sta trazis

Ivana
Sta te briga

Miki
pa dobro

Ivana
Ako su ovde takve ne znaci da su sve,uvrede zadrzi za sebe

Miki
kakve?

Ivana
Znas sta si pisao

Miki
pa cekaj jel nisam upravu, pisete samo sa lepotanima i posle ste nesrecne kad vas samo jebu i sutnu i onda donosite zakljucak kako svi na internetu zele samo seks

Ivana
Izvini ja ne pisem samo lepotanima

Miki
a da pardon pogresan izraz, ti si upotrebila izraz "privlacni"

Ivana
Da se meni zasvidja sto ne znaci da je lepotan

Miki
ok tebi se svidja znaci svim zenama se svidja, nije sija nego vrat

Ivana
Ti bas hoces da se svadjas
Ne znas me a vredjas svasta cao

Miki
ne nego pokusavam da ti objasnim zasto imas takav utisak da SVI zele samo seks

Ivana
Ukapirala sam

Miki
e onda mi je drago. A tvoj tata jel privlacan? Nije kao ni 80% drugih muskaraca koji su se zenili pre interneta i svi su uglavnom ozenjeni i imaju porodice uglavnom i zene i u glavnom su svi srecni. A danas postoji jebani internet na kojem profitiraju samo privlacni muskarci jer sve zene se za njih lepe i oni jebu li jebu a svi ostali, sve zene i svi prosecni muskarci su nesrecni

Ivana
Pa zbog toga a mog oca ostavi na miru

Miki
ccc kakva si ti nadrkana osoba to je strasno

Ivana
Naprotiv nisam
Ali mnogo filozofiras

Miki
pa sta onda eto i moj cale bio ruzan pa sta to nije smetalo mojoj majci da zive u ljubavi

Ivana
Bitno je kakav je covek
A ta lepota nazovi je tako je prolazna
A zene jesu pojedine glupe

Miki
ali vas danasnje devojke zanimaju samo privlacni i ako je privlacan onda je po defoltu i pametan i dobvar i fin i dzentlmen iako vas maltretira i omalovazava i vara

Ivana
Pa nisu sve takve kao ni vi

Miki
aaaaa pa ako je bitno kakav je covek zasto odgovaras samo onima koji su ti privlacni? Jel to znaci da je fin samo onaj ko je privlacan?

Ivana
Koja te je razarala
To sam lupila jer si tako poceo razgovor
Razocarala te gadno neka

Miki
aha znaci pises i prosecnima i ruznima ok

Ivana
Ne zezaj me vise cao
Blokiram

Miki
cao

Ivana
Cao

Probaj drugi X ovako ? cao baby, koliko si vlazna ? :rumenka: reci mi sta imas na sebi dusho :flert:: Ona: samo majicu i tangice :rumenka: Zavuci desnu ruku u svoje vlazne tangice :rumenko: drugom rukom dodirni siljate bradavice i reci mi koliko me zelis sexy ? :zper: Ona: mmm zelim te ludim drhtim ahhh dodji please lizi moju vrelu mackicu plssssssss :zaljubljena:

:lol: to je chat sa devojkom :per: :rotf: a ovo tvoje su komplexna pitanja od kojih beze :aha:

nisam ja nhteo nista snjom nego da pokusam da objasnim zasto nema srece sa muskarcima. Nemaju svi zle namere sa zenama kao sto imas ti, neko hoce i da pomogne

Koje zle ? to sto zelim da je :per: i pomognem da svrsi <3 ? :mrgreen: Ti ne poznajes zene i one osecaju da ih hejtujes i ne volis :aha:

Mislis da ona mari za tvoj problem :lol: Tebi moze pomoci psihijatar ne devojke sa chata :malav: one pomazu ali na drugi nacin :rumenka: koji tebe ne zanima :rotf:

čekaj malo
ako si lep, a ne pokazuješ sliku
kako onda profitiraš na čatu i forumu?

nisam ja nhteo nista snjom nego da pokusam da objasnim zasto nema srece sa muskarcima.
ti si našao sa filozofijom da osvajaš devojke na čatu? :eek: :think:

Nemaju svi zle namere sa zenama kao sto imas ti, neko hoce i da pomogne
e sad, ne možeš tako
ono što je za tebe "zla namera" za neku devojku je poželjno ponašanje
svi smo mi različiti

a to oko pomoći
hoćeš da pomogneš nekome
ko ti nije ni tražio da mu pomogneš? :think: :eek:

Chat između Photoshoponje (kompleksaša) i Photoshopulje (kompleksašice), vođen jutros, u trajanju od jednog minuta, dok su jedno drugom bili na Facebook listi prijatelja.

Kompleksašica: Šta bre ’oćete vi muškarci što imate samo dva mudašca?! Kad budete imali tri onda mi se javite!

Kompleksaš: Šta bre ’oćete vi žene što imate samo dve sisice?! Kad budete imali tri onda mi se javite!

Kompleksašica: Ae odjebi bre nakazo! Znaš li ti bre ko sam ja?!

Kompleksaš: Ae bre nakazo nemam pojma ko si bre ti!

Kompleksašica: Obrisaću te sa liste prijatelja!

Kompleksaš: Obrišeš mi bulju!

Kompleksašica: Brate, ti si lud! Ja te žalim!

Kompleksaš: Mojne da me bratiš da ti ne bi’ pokaz'o šta je incest! Žali ono na šta šiškiriškiš!

Kompleksašica: Možeš samo da sanjaš bre!

Kompleksaš: Možeš samo da sanjaš bre da ću da sanjam govna bre!

Alt Gr... Shift... Delete...

Kompleksašica (sebi u bradu): Jao bože što nemam tri sisice!

Kompleksaš (sebi u bradu): Jao bože što nemam tri mudašca!

Kompleksašica (sebi u bradu): Idem sad u photoshop da namontiram sebi tri sisice.

Kompleksaš (sebi u bradu): Idem sad u photoshop da namontiram sebi tri mudašca.

Jutros su Photoshoponja i Photoshopulja chatovali oko jednog minuta, pomenuli smo ih ovde, dok nisu jedno drugo obrisali sa liste prijatelja. A danas su se sreli u autobusu a da nisu ni znali da su to oni... kompleksaš i kompleksašica...

I Photoshoponja joj ispriča priču o Snežani i sedam patuljaka.

Naiđe džin i zarobi Snežanu i sedam patuljaka. I zatraži od Snežane da mu ******, da joj ne bi pojeo patuljke. I ona odbije. I on joj pojede pet patuljaka. I ona pristane da mu ****** da bi joj ostala ona dva patuljka. I tako ona puši, puši, puši, a džin joj pojede još pet patuljaka. Ona ga pita: „Što si pojeo još pet patuljaka?“ A on će na to: „Ćuti i puši!“... I tako ona puši, puši, puši, a džin joj pojede još pet patuljaka. Ona kaže: „Što si pojeo još pet patuljaka?“ A on će na to: „Ćuti i puši!“

Photoshopulja dugo nije shvatila da je džin pojeo više patuljaka nego što ih Snežana ima. Ali čim je shvatila, reagovala je:

„Kako ih pojede toliko kad ih ima samo sedam?“

„Ćuti i puši!“, urliknu Photoshoponja.

Oboje se zacrveneše, jer Photoshoponja je svesno hteo da mu Photoshopulja ******, iako nije oprao pevca mesec dana, i mogao je da struže skorup sa čela kokotovoga, a ona je podsvesno htela da mu ****** i izjede sav skorup. Ali oboje su smatrali da treba da se odrade u photoshopu... on da opere čelo kokotovo, a ona da zamuti svoj vid... he he he...

P.S. Večeras ćemo jednome od njih ispevati pesmicu...

Back