Teorija smuviteta - Prvi Zakon

morate znati da je faktor Vn, kao takav, irelevantan za ovu jednacinu…
Umesto njega (kolega GD) je to dobro primetio, uvescemo parametar In (inteligencija muvane osobe)… pa bi tako teorija pretrpela znacajne izmene, i glasila>

t=[Vm – r ( In/alc )] ^2

:roll:

Ma ova teorija vam ne pije alkohol... ovaj vodu :P

Ako je osoba antialkoholicar i alc = 0 ...onda taj racio otpora raste u beskonacnost...hmmmmm. r = I/alc r = I/0 znaci r->∞

Znaci, vi bez da napijete nekog ne moz’te nista da smuvate... a? :P

Vi ili ne znate matematiku ili ne znate da muvate :roll: :P :lol: :lol: :lol:

:shock: ljudi bre....vec peti put skidam sminku i presvlacim se. :? taman pomislim da znam tacnu formulu za muvanje i spremim se da krenem da muvam nesto, neko dodje i ospori prethodnu teoriju.... :(

ajde vec jednom dajte tu tacnu formulu pa da idem da privedem nesto.... :roll:

ebote, pocinju ruke da mi se tresu od neebice a vi se tu zezateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

JOVANA77:
:shock: ljudi bre....vec peti put skidam sminku i presvlacim se. :? taman pomislim da znam tacnu formulu za muvanje i spremim se da krenem da muvam nesto, neko dodje i ospori prethodnu teoriju.... :(

ebote, pocinju ruke da mi se tresu od neebice a vi se tu zezateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Ih... Pa to je samo teorija. :P Necemo znati da li je tacna ili ne, ako se ne istestira u praksi. :P :lol: Tako da... Ma, Joco samo navali. :P

iluzionista:
JOVANA77:

Ih... Pa to je samo teorija. :P Necemo znati da li je tacna ili ne, ako se ne istestira u praksi. :P :lol: Tako da... Ma, Joco samo navali. :P

da navalim a?

pa vi ste mene nasli da zeznete....teorija omane....ispadne nula na kraju a ja se vec ponadam da ce biti nesto...i?

sta posle?

corak a????????

E PA NE MOZE!

ajde vi to lepo usvrsite pa mi javite konacnu teoriju :wink:

Jekyll_doesnt_Hyde:
Ma ova teorija vam ne pije alkohol... ovaj vodu :P

Ako je osoba antialkoholicar i alc = 0 ...onda taj racio otpora raste u beskonacnost...hmmmmm. r = I/alc r = I/0 znaci r->∞

Znaci, vi bez da napijete nekog ne moz’te nista da smuvate... a? :P

Vi ili ne znate matematiku ili ne znate da muvate :roll: :P :lol: :lol: :lol:
pffff....ne slazem se...niposhto...
naime
r=I/0 nije def.
beskonachnost je reshena....ali ne spada u ovaj domen...
samo ti doradi...kao shto je shag :D :D
ja cu uzeti u razmatranje pa cu izbaciti up-date :wink:

JOVANA77:
iluzionista:
JOVANA77:

da navalim a?

pa vi ste mene nasli da zeznete....teorija omane....ispadne nula na kraju a ja se vec ponadam da ce biti nesto...i?

sta posle?

corak a????????

E PA NE MOZE!

ajde vi to lepo usvrsite pa mi javite konacnu teoriju :wink:

Cora po corak, dovoljno gvozdja za avion. :P

De, de... kolege drage... imamo zajednicki interes... mozda dobjemo Nobelovu nagradu... :)

r faktor ne mora da raste ako je alc=0s...
On zavisi od funkcije Vm, koja u tom slucaju (drasticno :D )skace...
E, tada je neophodno, umesto alc/o uvesti novi parametar, a to je dZ (dobra zvaka) koji svakako utice na smanjenje faktora r...

Jednacinu cu izvesti... malo kasnije..

Shag Ivory:
De, de... kolege drage... imamo zajednicki interes... mozda dobjemo Nobelovu nagradu... :)

r faktor ne mora da raste ako je alc=0s...
On zavisi od funkcije Vm, koja u tom slucaju (drasticno :D )skace...
E, tada je neophodno, umesto alc/o uvesti novi parametar, a to je dZ (dobra zvaka) koji svakako utice na smanjenje faktora r...

Jednacinu cu izvesti... malo kasnije..
r ili ® izvodiš malo kasnije??? :roll:

Samo da se oglasim - kao autor teorije, uz pomoć Trumanove pomoći...

1. Onaj koeficijent R je promašaj, pošto mu je suprotnost koeficijent fizičke dopadljivosti, zato što se osobama koje izgledaju bolje suprostavljate manje nego rugobama koje vas smaraju, zar ne?! Prema tome, nema koeficijenta R.

2. Teorija smuviteta, podrazumeva samo fizičke granice mogućnosti. Setite se pada sa padobranom. Teorija je neka osnova smuviteta... mislim i Njutnovi Zakoni su počeli jednostavno pa se u realnosti prmenjuju na nešto komplikovaniji način.

3. Nažalost, nemam nešto vremena ovih dana za novu teoriju a još nisam završio i ispitivanje ogledima ove teorije, tako da će "Teorija Gubljenja Nevinosti" morati malo da sačeka. A u međuvremenu se spremaju nove razne teorije, koje će ostati tajne dok se ne pojave. Na kraju krajeva, naučno istraživački rad nije mačji kašalj :lol:

4. Što se tiče veličine organa - takođe se sprema teorije "Veličine i koeficijenti zadovoljenost" ali to sigurno tek iduće godine.

PS: Naravno da se traže članovi tima za ova naučna istraživanja. Evo Akademik Truman je i oficijalno pozvana a još dobrovoljaca sa intelektualnim kapacitetima nisu na odmak :)

Tommy_V:
1. Onaj koeficijent R je promašaj, pošto mu je suprotnost koeficijent fizičke dopadljivosti, zato što se osobama koje izgledaju bolje suprostavljate manje nego rugobama koje vas smaraju, zar ne?! Prema tome, nema koeficijenta R.

A ne znam sa koje strane ti to gledas... Posmatrano sa strane lovca, r predstavlja otpor lovine. Eto... Krivo si shvatio tu modifikaciju teorije. ;) Neces ti imati otpor ako nekog muvas... Vec ta osoba moze imati veliki otpor (napr: ima decka s kim se tek smuvala i vrlo je srecna - takva devojka ne bi, u tom pocetnom periodu, nikako prevarila svog decka). E, a to ni najveci lovac ne moze prevazici. ;)

Back