- Poruka
- 5.469
Teorija Ravne Zemlje UNIŠTENA u samo jednom video klipu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste , zemlja je ravna ploča a mali zeleni roštiljaju na suncu pa zato odande dolazi vrućina .
Baš je aktuelno raspravljati o zemlji kao ravnoj ploči u vrijeme kada u njenoj orbiti postoji
oko 600 satelita .
У болници дозволили интернет пацијентима?Ne trebaju više ravnozemljaši. Ovde su okruglozemljaši dovoljni sami sebi da komedija bude potpuna...
Екипица у нокдауну!
Камаел на апаратима, Аца хоспитализован, фНВО већ прича сам са собом, а КДЈБН је срећом избегао овај шок, страдао у лову на диносаурусе од Ти-рекса!![]()
Ne trebaju više ravnozemljaši. Ovde su okruglozemljaši dovoljni sami sebi da komedija bude potpuna...
Ja vjerujem da je zemlja planet. Logičnije mi je. Ali ponekad samo ponekad mi dođe pomisli da je ravna ili šuplja ili ne znam več...
No pitam ako zna neko ima li neki test koji je pokazao ponašanje vode na planeti koja leti brzo a voda se ne prospe?
Osim naravno onaj test sa kantom vode. Mislim više kao neki test u svemiru ili... To pitam jer mi je jako znimljivo to kako voda se ne prosipa iz planete i kako
mirno se ponaša. Vjerujem da je to sve lako naučno objasniti. Samo me zanima to, jer je vrlo zanimljivo.
Logičnije ti izgleda da je zemlja planeta jer smo svi od malih nogu programirani da tako verujemo. Medjutim i samo tvoje pitanje pokazuje besmisao te teorije. Naravno da voda ne bi mogla da opstane zalepljena na kugli koja rotira brzinom od 1.600km/h.
Medjutim kad god "nauka" ne ume da objasni nešto vezano za to poziva se na svemiguću gravitaciju tj magiju.
Logičnije ti izgleda da je zemlja planeta jer smo svi od malih nogu programirani da tako verujemo. Medjutim i samo tvoje pitanje pokazuje besmisao te teorije. Naravno da voda ne bi mogla da opstane zalepljena na kugli koja rotira brzinom od 1.600km/h.
Medjutim kad god "nauka" ne ume da objasni nešto vezano za to poziva se na svemiguću gravitaciju tj magiju.
Наравно Ацо, мало си заборавио да сила гравитације далеко надмашује центрифугалну силу, али шта је то за стручњака попут тебе који је у ,,Војскама Света" да зли туристи не би посећивали Антарктик!.Logičnije ti izgleda da je zemlja planeta jer smo svi od malih nogu programirani da tako verujemo. Medjutim i samo tvoje pitanje pokazuje besmisao te teorije. Naravno da voda ne bi mogla da opstane zalepljena na kugli koja rotira brzinom od 1.600km/h.
Zasto onda model nazivate teorijom?