slucajna
Zainteresovan član
- Poruka
- 216
Dajem onoliko koliko i dobijam... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
glupost..mozes je dobiti i kada je ne das..samo nije ferPetar_Pan:Nda... koliko ljubavi das toliko ces i dobiti.... ali da li je to bas tako.... nop... Ali ako je ne das neces je ni dobiti sigurno...![]()
e ovo je npr kontradikcija prethodnoj prichi, sad i on drvi dam ti dash mi... ljubav o kojoj on pishe, nije definisana ni malo reakcijom na nju, a sad odjednom jeste...Ako voliš a ne podstičeš ljubav, to jest, ako tvoja ljubav kao takva ne proizvodi ljubav, ako kao osoba koja voli životnim ispoljavanjem ne postaneš voljena osoba, onda je tvoja ljubav nemoćna, ona je nesreća.
everything:Uzmimo, čoveka kao čoveka i njegov odnos prema svetu kao ljudski odnos, tada možeš ljubav zameniti samo za ljubav, poverenje za poverenje, itd. Ako želiš da uživaš u umetnosti, moraš da budeš umetnički obrazovana osoba; ako želiš da imaš uticaj na druge ljude, moraš da budeš osoba koja postiče i unapređuje druge. Svaki tvoj odnos prema čoveku i prema prirodi, mora biti određeno ispoljavanje tvog stvarnog individualnog života, koje odgovara predmetu tvoje volje. Ako voliš a ne podstičeš ljubav, to jest, ako tvoja ljubav kao takva ne proizvodi ljubav, ako kao osoba koja voli životnim ispoljavanjem ne postaneš voljena osoba, onda je tvoja ljubav nemoćna, ona je nesreća.
Devilishgirl:latica je sve lepo objasnila, ko je ne razume ima problem..sa sobom ..
dirk, bude ti zao..kasnije..
Goddess of the far east:Ova teorija mi je pomalo čudna.U svakom slučaju akcija davanja može da ima za ishod negativnu reakciju , a tada čovek naleće na zid u vidu frustracija i nemoći.Dakle u njemu se bude negativne emocije što nikako ne mogu da povežem sa ovakvom teorijom.Podsticati ljubav da li to nekad vredi i da li ima smisla?Sve u svemu ako postoji teorija ljubavi ova je potpuno deformisana.
Dirk:apsurdno je definisati ljubav. Ili bilo koje osecanje. To je nesto u samom coveku kao individui i svako ima svoje osecanja...
Kad_LupimLupim:Kad ti Ga dam i kad mi Je das![]()
ma taman si lepo krenula naucno to da definisesGoddess of the far east:Možda bi se mogla definisati kao skup nekih procesa u mozgu ,ali ...Čovek bi na neki način trebao biti nešto više od toga tako da mi tvoje vidjenje mnogo lepše zvuči.
Dirk:ma taman si lepo krenula naucno to da definises![]()
Goddess of the far east:Prepustićemo to stručnjacima za sada je mozak još uvek misterija i treba se još istraživati ,a do tada je tvoja teorija sasvim ok.![]()
![]()