TENZIJE SE NE SMIRUJU Iran zaplenio još jedan STRANI TANKER

Izuzetno si se ispalio, ali je to i očekivano od jednog šljakera sa građevine. I mala pomoć, ne, Tesla nije izmislio struju.
šta to menja u tvojoj bolesnoj glavi, gde Tesla ima stotine pronalazaka koje oni koriste i opet su nas bombardovali jer nas mrze........a ne, Tesla nije izmislio struju i oni su imali sva prava da nas bombarduju. Jel to tvoj nivo rezonovanja?

šta to menja u tvojoj bolesnoj glavi, gde Tesla ima stotine pronalazaka koje oni koriste i opet su nas bombardovali jer nas mrze........a ne, Tesla nije izmislio struju i oni su imali sva prava da nas bombarduju. Jel to tvoj nivo rezonovanja?
Ništa u mojoj glavi, ja nisam napisao da je Tesla izmislio struju, ali menja u tvojoj jer si (valjda?) shvatio da si naposao laž i glupost. Tesla jeste veliki i među najbitnijima i zaista nam ne trebaju krezubi sa glupim izjavama da to umanjuju ili brukaju. Drži se ti svojih mogućnosti i uživaj bez mešanja u ono što ne poznaješ?

Ništa u mojoj glavi, ja nisam napisao da je Tesla izmislio struju, ali menja u tvojoj jer si (valjda?) shvatio da si naposao laž i glupost. Tesla jeste veliki i među najbitnijima i zaista nam ne trebaju krezubi sa glupim izjavama da to umanjuju ili brukaju. Drži se ti svojih mogućnosti i uživaj bez mešanja u ono što ne poznaješ?
Ako se budemo slepo držali značenja pojedinih reči nećemo daleko dogurati. Uglavnom za Teslu se vezuje sve što običan svet podrazumeva kada kaže struja.
Mogao si napisati i da se Pupinovi kalemovi više ne koriste, ali to ne menja ideju.

I, počinje bitka

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2019&mm=10&dd=30&nav_category=78&nav_id=1610224

Ne idemo nikuda!!!
maxresdefault.jpg

Back