Pa on

Procitao je covek.
A i spavamo zajedno i stvarno nekad cujem, kao da ne moze vazduh sa uhvati, pa tako par sekundi dok se ne probudi. I to obicno kad je pod nekim stresom.
Plus ga onda to jos uznemiri. On ne kuka oko toga ali vidim da se uzpanici.
A kod lekara naravno da nece.

Jer on je neunistiv.
To mu i ja predlazem.
Jako voli da je napolju, u vocnjaku, oko zelenisa da se bakce... samo je sad zima pa nema sta. I vozi bajs redovno.
E Vejo sve me razumes.
Koliko puta samo ja pevam i djuskam ceo dan, on dodje sa posla, s vrata krene o problemima, drama, tenzija, psovke... pokusas lepo, ne ide... on i dalje drami... onda ga oteram u tri lepe, on sav u cudu, pa mu sve po spisku... i na kraju se on cudi Sta je meni?! Eto on je skroz ok.
I jeste, prebaci svu negativu na mene, ja budem kao popisana a njemu kul. I tako mi unisti dan bukvalno za 5 min.
A ja sam tip osobe koji voli da ugodi, i trosim energiju na druge. A to je greska.
Primer juce: prvi put je on nas cekao negde.
Zovem ga(posto nemam auto) da dodje i dovede mi dete usput i odbaci nas kod zubara na pregled, koja drama majko moja(jer on je krenuo kod majstora). Dolazi, kaze vratite se peske

a drami usput. Ja mu lepo kazem Ne, ti ces nas sacekati i vratiti.

Prvi put u zivotu.
Mi smo bile 15 min kod zubara, on je 4 puta zvao. Dva puta da nam je nasao prevoz.

Naravno da nas je sacekao. I jos smo isli i po drugo dete. Posle ga nazovem da mu kazem da dodje do 5 kuci jer ja idem na masazu. Opet drama Al on je kod majstora. I dosao je.
Meni je moje ponasanje cudno jer ja nisam navikla ali sa takvim osobama tako moras. Najgore je kad preuzmes sve na sebe i oni nemaju osecaj da imaju ikakvu obavezu. A jos tenziju donose kuci.