Temu vs Aliexpress

Gde kupujete?

• Ukupno glasova
    9

tab503

Daj link
Administrator
Poruka
127.221
Temu je u hajpu.
Koliko vidim njega agresivno reklamiraju razni "infuenseri" jer je Temu razvio afiliate program i oni dobijaju procente od kupovine drugih.

Licno ostajem veran Aliju jer mi Temu nekako nesigurno deluje a Ali se pokazao kroz praksu odlicno.

A i na Temu ima neki minimum kupovine od valjda 1.800 din a na Aliju ja porucim nesto za 100 din i stigne..ne moram da skupljan na gomilu nego kako mi padne na pamet da nesto kupim tako porucim.:D

Temu je u hajpu.
Koliko vidim njega agresivno reklamiraju razni "infuenseri" jer je Temu razvio afiliate program i oni dobijaju procente od kupovine drugih.

Licno ostajem veran Aliju jer mi Temu nekako nesigurno deluje a Ali se pokazao kroz praksu odlicno.

A i na Temu ima neki minimum kupovine od valjda 1.800 din a na Aliju ja porucim nesto za 100 din i stigne..ne moram da skupljan na gomilu nego kako mi padne na pamet da nesto kupim tako porucim.:D
Ja sam prijatelju Evo baš sinoć pokušao nešto da kupim na temu zato što su mi non-stop izlazile reklame i osvojio sam navodno 100% popusta odnosno džabe na kraju kada sam izabrao tri items koje bih eventualno volio da imam oni su mi dali još 60 dolara bonusa i ja sam nešto izabrao neke gluposti tamo što sam našao što mi u stvari ne trebaju i na kraju Kada sam se registrovao i upisao broj telefona ime i adresu , sve to što je bilo džabe bi trebalo da košta negde oko 150 dolara tako da sam ja tu aplikaciju obrisao mada znam da će sada da me spamuju sa reklamama zato što sam im ostavio email.. tako da kupujem samo na Amazon

Ne volim Ali. Trebam da stavim free delivery filter, spora dostava. Mada sada i Temu kasni :roll: Ranije je sve stizalo za 10tak dana.
Ne mora da se vodi racuna o carini i lepsa, preglednija mi je stranica.

Ne volim Ali. Trebam da stavim free delivery filter, spora dostava. Mada sada i Temu kasni :roll: Ranije je sve stizalo za 10tak dana.
Ne mora da se vodi racuna o carini i lepsa, preglednija mi je stranica.
ne treba ti free delivery filter.
ako izuzmemo dhl dostave i sa i bez deliverija stize isto i isto kosta

kinezi su pametni

obrati paznju..
isti proizvod recimo kosta 1.000 dinara i free delivery
ili kosta 400din i 600 din delivery :)

u sustini prave za svakog..ko zeli moze da nadje sa besplatnom isporukom a ako zeli jeftinije dobije jeftinije i doplacuje dostavu

kad se podvuce crta oboje placaju isto :D

A ja са прочитао у једном листу који се бави заштитом потрошача да им се скидају паре са рачуна и онако нису ништа наручивали са тему

Narucivao I sa jednog I drugog, vise mi se dopata Temu, pre par meseci dam dobio popust od 90% na 1item ako narucim jos 5. Narucio nekog Misha za bratovog malog I neke sitnice ( led svetla platio 700din za 15m a ovde je 2500din isto/identicno). Posle par dana nakon sto su mi stvari stigle dobio obavestenje da su neke stvari sada jeftinije I dali mi refund od oko 160din

Sa AliExpress isto ok iskustvo al ne kao sa Temu. Pogotovo sto sada za dosta stvari nema free shipping

Sada me za imaju replike( Kopije original patike I slicnog), vidim svi se navadili da prodaju, kao 50% jeftinije, ovo-ono a u sustini kupe iz kine za 10-20e a prodaju za 50-100+ a malo ko moze da provali dobru repliku.

Back