gost 434340
Zainteresovan član
- Poruka
- 277
Jel ima nekog da je izlecio problem sa vilicom koja boli jako i skljoca? Imam ovo vec 5 godina, uzasno je.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel ima nekog da je izlecio problem sa vilicom koja boli jako i skljoca? Imam ovo vec 5 godina, uzasno je.
Mislila sam da ce da prodjeJa sam imala problem sa temporomandibularnim zglobom. Davno je bilo, tek sam upisala studije.
Probudim se ujutru da zevnem ne mogu da otvorim usta, samo 1 cm!!!
Odem na Studentsku, oni me pošalju na Maxilu na Stomatološki, tamo me neki profa drndao 6 meseci, vežbice neke mi preporučio, ali ništa se nije menjalo. Kao operacije se rade ali nema garancije da će biti bolje.
I tako ja 6 meseci jedem samo pire, kašice i supice, ništa ne mogu da žvaćem, užas.
Onda čujem za nekog kostolomca u KG, odem tamo i čovek mi za 3 sekunde namesti vilicu
Zašto 5 godina trpiš bolove?
Šta si preduzela u međuvremenu?
Mislila sam da ce da prodjei oduzilo se naravno i nista
![]()
Blago tebi, i sad nemas nikakve tegobe?Idi kod maksilofacijalnog hirurga, vidi šta će ti reći, možda su u međuvremenu uznapredovali.
A ako imaš nekog pouzdanog kostolomca, idi i kod njega.
Zahvat koji je ovaj meni uradio je : ja sam sela na stolicu, on je bio iza mene, jednom rukom uhvatio vrat
a drugom samo okrenuo donju vilicu. Bukvalno ništa a ja odmah otvorila usta.
Blago tebi, i sad nemas nikakve tegobe?
Čest uzrok temporomandibularnog poremećaja je bruksizam. Ako je to u pitanju treba videti sa stomatologom šta može da se uradi da se problem reši.
Ni ne mora biti ali često jeste.Kod mene nije bio taj slučaj.
Ni ne mora biti ali često jeste.
Moraš kod lekara , da se uradi snimak , da ti neko prvo postavi dijagnozu .Jel ima nekog da je izlecio problem sa vilicom koja boli jako i skljoca? Imam ovo vec 5 godina, uzasno je.