Temporomandibularni poremecaj?

Jel ima nekog da je izlecio problem sa vilicom koja boli jako i skljoca? Imam ovo vec 5 godina, uzasno je.

Ja sam imala problem sa temporomandibularnim zglobom. Davno je bilo, tek sam upisala studije.
Probudim se ujutru da zevnem ne mogu da otvorim usta, samo 1 cm!!!
Odem na Studentsku, oni me pošalju na Maxilu na Stomatološki, tamo me neki profa drndao 6 meseci, vežbice neke mi preporučio, ali ništa se nije menjalo. Kao operacije se rade ali nema garancije da će biti bolje.
I tako ja 6 meseci jedem samo pire, kašice i supice, ništa ne mogu da žvaćem, užas.

Onda čujem za nekog kostolomca u KG, odem tamo i čovek mi za 3 sekunde namesti vilicu :worth:

Zašto 5 godina trpiš bolove?
Šta si preduzela u međuvremenu?

Ja sam imala problem sa temporomandibularnim zglobom. Davno je bilo, tek sam upisala studije.
Probudim se ujutru da zevnem ne mogu da otvorim usta, samo 1 cm!!!
Odem na Studentsku, oni me pošalju na Maxilu na Stomatološki, tamo me neki profa drndao 6 meseci, vežbice neke mi preporučio, ali ništa se nije menjalo. Kao operacije se rade ali nema garancije da će biti bolje.
I tako ja 6 meseci jedem samo pire, kašice i supice, ništa ne mogu da žvaćem, užas.

Onda čujem za nekog kostolomca u KG, odem tamo i čovek mi za 3 sekunde namesti vilicu :worth:

Zašto 5 godina trpiš bolove?
Šta si preduzela u međuvremenu?
Mislila sam da ce da prodje :( i oduzilo se naravno i nista :(

Mislila sam da ce da prodje :( i oduzilo se naravno i nista :(

Idi kod maksilofacijalnog hirurga, vidi šta će ti reći, možda su u međuvremenu uznapredovali.

A ako imaš nekog pouzdanog kostolomca, idi i kod njega.
Zahvat koji je ovaj meni uradio je : ja sam sela na stolicu, on je bio iza mene, jednom rukom uhvatio vrat
a drugom samo okrenuo donju vilicu. Bukvalno ništa a ja odmah otvorila usta.

Idi kod maksilofacijalnog hirurga, vidi šta će ti reći, možda su u međuvremenu uznapredovali.

A ako imaš nekog pouzdanog kostolomca, idi i kod njega.
Zahvat koji je ovaj meni uradio je : ja sam sela na stolicu, on je bio iza mene, jednom rukom uhvatio vrat
a drugom samo okrenuo donju vilicu. Bukvalno ništa a ja odmah otvorila usta.
Blago tebi, i sad nemas nikakve tegobe?

Back