Пилипенда
Veoma poznat
- Poruka
- 13.813
Ево корисног снимка, мислим да ће њиме најзадовољнији бити Марио, да га не одеру у Лидлу за 380 свра. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja ga ukljucim posle 100m cim do 50/h dodješalu na stranu tempomat je mnogo dobra stvar pogotovu na dužim destinacijama
i ja isto ali to jedino važi ako nije gužvaJa ga ukljucim posle 100m cim do 50/h dodje
i kod mene piše cruise control a na auto oglasima recimo uvek stave tempomat kad nabrajaju opremureč Tempomat je uveo Daimler AG, Tempostat ga zove Porsche a svi ostali kažu Kruz Kontrol (Cruise Control)
Zato što su mečke pojam luksuza na Balkanu i bliskom istokui kod mene piše cruise control a na auto oglasima recimo uvek stave tempomat kad nabrajaju opremu
Па јеси видио да има и драгачевски?reč Tempomat je uveo Daimler AG, Tempostat ga zove Porsche a svi ostali kažu Kruz Kontrol (Cruise Control)
Прдопилот?a Danci kažu fartpilot![]()
na poršeu je TempostatПа јеси видио да има и драгачевски?
Успут, темпомат на Поршеу? Нема, све је отишло у трокурац...![]()
na poršeu je Tempostat![]()
pa da se zna da koriste sopstvenu tehnologiju
Upravo zbog toga ga ne bih koristio, barem ne na duže staze.Odličan za spavanje u vožnji pola amerike izgibe sa njime i moj jedan drugar...
Грч у нози? То је иста она нога којом би требало и закочити, зар не?Upravo zbog toga ga ne bih koristio, barem ne na duže staze.
Dva slučaja kada bih koristio
- vidim pandura negde blizu te podesim na max dozvoljenu brzinu
- počeo da me hvata grč u nogu pa da vidim da li će da prođe ako skinem nogu sa gasa na kraće vreme
Ма до мојега. Јбт, кад бих сад купао нешто ново, тачно бих тражио умјесто додатне опреме да ми уз доплату поскидају сва та гованца, да возим ко човјек.Nje loš za auto put ali samo za odgovorne ljude. Ovo pola amerike spava i malo se trzne kada naiđu na one vibratore po ivici puta pa vrate auto u sredinu. Jezivo.
Добро де, бар убациш у прву без приручника.Ja ne znam gde se podešava(uključuje) tempomat na mom autu
A onaj priručnik uz auto sam zaturila.
Isto tako Bluetooth ne znam da povežem u kolima bez tog priručnika.
Добро де, бар убациш у прву без приручника.![]()