TemLica

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
42.881
Ovde vas ima i zbog toga sam došla ovde

Da pitam sledeće

Jutros opet u dlaki deda na biciklu ostade živ i mase mi prstom u znaku "oprez gospodjo"
Medjutim meni kolko je ostalo u sećanju on ne dolazi iz ulice već iz polukružne ulice (znači to jd ulica gde moze da se okrene yebdmliga wendekreis se ovde kaže )

Tu i autovozaci smatraju da je njihovo pravo jer dolaze sa desna a ja da moram čekati

Alu to kolko se sećam nije tako jer pošto je wendekreis gubi im se pravo što dolaze sa desna

Tražila sam po netu ali tu enigmu nemogu da nadjem nigde

Pravilo desne strane važi uvek osim ako eksplicitno nije nekim znakom drugačije naznačeno. (semafor, znak za prvenstvo ili ukrštanje sa prvenstvom prolaza.. bla bla)

Mozda u yu

Pravilo desne strane se takodje gubi ako je abgesenkter Bordstein

Wendekreis ist keine Straße tu Auto udju i imaju jedino mogućnost da se okrenu i uključe opet u Verkehr

Ovde vas ima i zbog toga sam došla ovde

Da pitam sledeće

Jutros opet u dlaki deda na biciklu ostade živ i mase mi prstom u znaku "oprez gospodjo"
Medjutim meni kolko je ostalo u sećanju on ne dolazi iz ulice već iz polukružne ulice (znači to jd ulica gde moze da se okrene yebdmliga wendekreis se ovde kaže )

Tu i autovozaci smatraju da je njihovo pravo jer dolaze sa desna a ja da moram čekati

Alu to kolko se sećam nije tako jer pošto je wendekreis gubi im se pravo što dolaze sa desna

Tražila sam po netu ali tu enigmu nemogu da nadjem nigde
i jesi mu dala?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back