TEMISVAR

Баш ми је данас колега причао да је Темишвар одличан за шопинг. Други колега је тражио преко нета неке молове и нашао неких 5-6 па ће отићи 31.12. и тамо ће дочекати Нову Годину. Кажу да је супер избор гардеробе у Темишвару. Има Х&М-ова и тако тих популарних марки, као и у Будимпешти а много је ближе. Београд је око 120км од Темишвара. ЈАвићу Вам колегине утиске за неколико дана.
П.С. Хвала модераторима што су ми активирали налог.

i ne javi covek nista :aha:
ja sam uplatila novu godinu u temisvaru,hotel na samom trgu,pesacka zona.idemo busom sa grupom i malo brinem oko tih 500e na granici

sta brines...metni 500 evrica u dzep i nista ne brini :mrgreen:

metnem muzu i sebi i jos njima, 55 putnika u busu.jel sta se desava,recimo deset putnika ima 500e ,ostali nemaju.nece da ode za temisvar sa ovima koji imaju,a ove koji nemaju da izbaci na grani kad je to grupa?

- - - - - - - - - -

sta brines...metni 500 evrica u dzep i nista ne brini :mrgreen:

metnem muzu i sebi i jos njima, 55 putnika u busu.jel sta se desava,recimo deset putnika ima 500e ,ostali nemaju.nece da ode za temisvar sa ovima koji imaju,a ove koji nemaju da izbaci na grani kad je to grupa?

Makedonci uveliko letuju za male pare u Albaniji. A ima i nasih....

Мој ортак летовао у албанији и презадовољан је! Каже све јефтино, људи љубазни, никаквих проблема. Само путеви ужас благи!

ja sam uplatila novu godinu u temisvaru,hotel na samom trgu,pesacka zona.idemo busom sa grupom i malo brinem oko tih 500e na granici

Немаш бриге за то! :cool: Не цимају. Само се припреми на чекање. То је граница на којој су ме највише мрцварили, а путовао сам доста.

Back