RoninMM
Elita
- Poruka
- 15.456
interesuje me put za temisvar
malo sam gledao po netu i citao iskustva na putovanja info, ali nisam zadovoljan pa bih ovde postavio par pitanja
da li je bolje ici kolima ili busom? meni se nekako cini da je bolje svojim autom zbog vise slobode kretanja i zbog mogucih svercera po busevima a time i vise maltretiranja na granici
na koji je prelaz najbolje ici i kuda je najblize (najbrze)?
kakva je situacija sa parkiranjem u temisvaru vikendom? placa li se i koliko?
koja je cena benzina kod njih?
cene rucka, kafe, kolaca, sokova? ili je bolje jesti brzu hranu?
ja bih isao malo i u soping i cuo sam da je najbolji neki julijus soping mol. kakve su cene i da li je bolje ici pred bozic i novu godinu zbog popusta ili je bolje uhvatiti januarske popuste?
da li je tesko snalazenje po gradu i da li ima nesto da se vidi, tj, neka preporuka od poznavalaca?
toliko...ako se jos necega setim, pitacu
unapred hvala
malo sam gledao po netu i citao iskustva na putovanja info, ali nisam zadovoljan pa bih ovde postavio par pitanja
da li je bolje ici kolima ili busom? meni se nekako cini da je bolje svojim autom zbog vise slobode kretanja i zbog mogucih svercera po busevima a time i vise maltretiranja na granici
na koji je prelaz najbolje ici i kuda je najblize (najbrze)?
kakva je situacija sa parkiranjem u temisvaru vikendom? placa li se i koliko?
koja je cena benzina kod njih?
cene rucka, kafe, kolaca, sokova? ili je bolje jesti brzu hranu?
ja bih isao malo i u soping i cuo sam da je najbolji neki julijus soping mol. kakve su cene i da li je bolje ici pred bozic i novu godinu zbog popusta ili je bolje uhvatiti januarske popuste?
da li je tesko snalazenje po gradu i da li ima nesto da se vidi, tj, neka preporuka od poznavalaca?
toliko...ako se jos necega setim, pitacu
unapred hvala