Temerinac poručio Brnabić: Dajete 600 miliona za Premijer ligu, a Vojvodina nema pijaću vodu

toz972

Poznat
Poruka
8.376

VIDEO Temerinac poručio Brnabić: Dajete 600 miliona za Premijer ligu, a Vojvodina nema pijaću vodu​

https://www.021.rs/story/Novi-Sad/V...emijer-ligu-a-Vojvodina-nema-pijacu-vodu.html

Autor: Nova.rs​

NOVI SAD

10.12.2021.​

08:50​

108
Premijerka Srbije Ana Brnabić i minstarka za rad Darija Kisić Tepavčević boravile su juče u Naučno tehnološkom parku u Nišu na skupu "Dijalog sa mladima" u organizaciji Krovne organizacije mladih.
VIDEO Temerinac poručio Brnabić: Dajete 600 miliona za Premijer ligu, a Vojvodina nema pijaću vodu

Foto: Screenshot
Pored priče o problemima mladih, poput nezaposlenosti, skup je i obležio govor jednog učesnika koji je podsetio premijerku da Srbija izdvaja 600 miliona evra za pravo prenosa Premijer lige Engleske, napominjući da je 710 miliona potrebno kako bi kompletna Vojvodina dobila pijaću vodu.
lg.php

Premijerki se pred kraj diskusije obratio Nemanja Obradović iz Temerina, koji je sebe opisao kao lokal-patriotu, koji je spreman da ostane u svojoj zemlji i u svom gradu.
"Ali mislim da dolazim u situaciju kad ću, možda, morati da učinim taj korak, zato što u mom gradu mi nemamo pijaću vodu punih 18 godina. I to je veliki problem. Voda je elementarna stvar i to mora da bude normalno", naveo je on, dodajući da je problem pijaće vode u Vojvodini rešiv.

"Čak sam negde i video jednu procenu gde se kaže da nam treba 710 miliona evra da cela Vojvodina pije zdravu pijaću vodu. Ja znam da smo mi u julu ove godine dali 600 miliona evra za direktan prenos Premijer lige. Ne znam šta nam je prioritet ali mene jako brine ova situacija", rekao je ovaj mladić premijerki, prenosi Nova.rs.

Mladić objasnio premijerki da je potrebno 710 miliona eura da bi cela Vojvodina imala pijaću vodu a da je 600 miliona dato za englesku fudbalsku ligu. Bravo momče.

Poslednja izmena:
To je ugovor na sest godina i ne pokriva samo Srbiju
A platili smo mi građani Srbije i da je to uloženo u vodu to bi bilo stotinama godina pijaće vode za građane Vojvodine. Da li je sto godina veće od šest godina? Da li je voda za piće bitnija od gledanja šutanja lopte i milionera koji je šutaju? Ova vlast je kao Superhik iz Alan Forda. Uzima od siromašnih i daje bogatima. Kao neki anti Robin Hud.

A platili smo mi građani Srbije i da je to uloženo u vodu to bi bilo stotinama godina pijaće vode za građane Vojvodine. Da li je sto godina veće od šest godina? Da li je voda za piće bitnija od gledanja šutanja lopte i milionera koji je šutaju? Ova vlast je kao Superhik iz Alan Forda. Uzima od siromašnih i daje bogatima. Kao neki anti Robin Hud.
Bacene pare,cesmovacu po Srbiju gotovo niko ne pije

Moram priznati da nisam znao da Temerin nema vode . Međutim kao i Zrenjaninci i Temerinjani ne treba da brinu. Vlast će to da reši tako što će projektom Jadar drugima ukinuti vodu pa tako nema šta Temerinci da se bune pošto većina nema vode pa je stvar nulovana . Nulovanje je nazastupljenij metod rešavanja probema ove vlasti.
Nego postavljač teme je pre godinu - dve pretio kako će doći u Beograd na miting SNS-a iako sam ga ja savetovao da to ne čini , no svejedno on je nastavio da preti . I šta se on koji moj buni u vezi ne rešavanja vodoproblema njegove partije , neka se obrati svojim partijskim drugovima.

Poslednja izmena:
Sramota je dati i jedan eur,za prenose fudbalskih utakmica,dok jedam Zrenjanin,4o i vise godina,ima vodu iz vodovoda,koja nije ni za pijenje ni za
pripremu hrane jer je nezdrava........
prenosi se naplacuju reklamama ,cist posao.Nemam ni ja nista od beogradskog metroa koji ce da kosta 6 milijardi evra

"Dodao je da je jutros razgovarao sa ambasadorima Kvinte o tome kako bi trebalo da izgleda "tobožnje kompromisno rešenje"."
..................................................................................................................................................................................................................
Jel' to mi finansiramo "gurke" . ?

VIDEO Temerinac poručio Brnabić: Dajete 600 miliona za Premijer ligu, a Vojvodina nema pijaću vodu​

https://www.021.rs/story/Novi-Sad/V...emijer-ligu-a-Vojvodina-nema-pijacu-vodu.html

Autor: Nova.rs​

NOVI SAD

10.12.2021.​

08:50​

108
Premijerka Srbije Ana Brnabić i minstarka za rad Darija Kisić Tepavčević boravile su juče u Naučno tehnološkom parku u Nišu na skupu "Dijalog sa mladima" u organizaciji Krovne organizacije mladih.
VIDEO Temerinac poručio Brnabić: Dajete 600 miliona za Premijer ligu, a Vojvodina nema pijaću vodu

Pored priče o problemima mladih, poput nezaposlenosti, skup je i obležio govor jednog učesnika koji je podsetio premijerku da Srbija izdvaja 600 miliona evra za pravo prenosa Premijer lige Engleske, napominjući da je 710 miliona potrebno kako bi kompletna Vojvodina dobila pijaću vodu.
lg.php

Premijerki se pred kraj diskusije obratio Nemanja Obradović iz Temerina, koji je sebe opisao kao lokal-patriotu, koji je spreman da ostane u svojoj zemlji i u svom gradu.
"Ali mislim da dolazim u situaciju kad ću, možda, morati da učinim taj korak, zato što u mom gradu mi nemamo pijaću vodu punih 18 godina. I to je veliki problem. Voda je elementarna stvar i to mora da bude normalno", naveo je on, dodajući da je problem pijaće vode u Vojvodini rešiv.

"Čak sam negde i video jednu procenu gde se kaže da nam treba 710 miliona evra da cela Vojvodina pije zdravu pijaću vodu. Ja znam da smo mi u julu ove godine dali 600 miliona evra za direktan prenos Premijer lige. Ne znam šta nam je prioritet ali mene jako brine ova situacija", rekao je ovaj mladić premijerki, prenosi Nova.rs.

Mladić objasnio premijerki da je potrebno 710 miliona eura da bi cela Vojvodina imala pijaću vodu a da je 600 miliona dato za englesku fudbalsku ligu. Bravo momče.

Јел' отај 'Темеринац' .. неки комунист ?!

Mnogo. Zato i krivimo tvog prijemnika Putinovog odlikovanja što sudeluje u toj korupciji

Где у либерални економсти па да јефтино изграде водовод и скупо наплаћују услугу еко воде?!

@Storage Temptation

Где су монархисти да 'свомме подаништву ' устроје напојну мрежу ќраљевске воде'?!

@Mystic+

Moram priznati da nisam znao da Temerin nema vode . Međutim kao i Zrenjaninci i Temerinjani ne treba da brinu. Vlast će to da reši tako što će projektom Jadar drugima ukinuti vodu pa tako nema šta Temerinci da se bune pošto većina nema vode pa je stvar nulovana . Nulovanje je nazastupljenij metod rešavanja probema ove vlasti.
Nego postavljač teme je pre godinu - dve pretio kako će doći u Beograd na miting SNS-a iako sam ga ja savetovao da to ne čini , no svejedno on je nastavio da preti . I šta se on koji moj buni u vezi ne rešavanja vodoproblema njegove partije , neka se obrati svojim partijskim drugovima.
Sa nekim si me pomešao.

Temerinac koji je Brnabić pitao kad će Vojvodina dobiti pijaću vodu: Nisam dobio konkretan odgovor​

Autor: N1​

NOVI SAD

13.12.2021.​

14:09​

13
Nemanja Obradović iz Temerina koji je premijerki uputio pitanje u vezi sa pijaćom vodom, kaže da od Ane Brnabić nije dobio konkretan odgovor kada će u Vojvodini moći da se pije čista voda.
Temerinac koji je Brnabić pitao kad će Vojvodina dobiti pijaću vodu: Nisam dobio konkretan odgovor

"Kada sam joj rekao o milionima za Premijer ligu koje je dao Telekom, ona je rekla da je to zamena teza, da ja ne razumem kako to funkcioniše - da je Telekom zaseban entitet i da može da ulaže novac u šta god želi", pojašnjava Obradović za N1.

Bravo Brnabićka. Šta dete zna kako funkcionišu vaši prljavi poslovi i prepucavanje sa opozicijom koji skupo koštaju sve građane. Šta će ovom detetu pijaća voda. Neka gleda fudbal. Još jednom bravo za našu premijerku i za podršku mladima koju tako požrtvovano daje. A mladić u fazonu...jesam li ja lud ili ova mene zajebava.

Па шта да се ради, део Србије је био под Аустроугарском а део под Турцима. Овај Аустроугарски има културу и лепо воспитаније а овај Турски питку воду
jes vala bas
zato sad taj kulturniji i vaspitaniji ide u beli svet da bi se napio vode

ode da gastuje da bi bio gazda jel, a zavrsi samo na lebu i vodi...tako im i treba kad im ne valja nista kod kuce

Poslednja izmena:
najbolja cesmovaca u celoj evropi
barem ova u bg

imam rodjaku iz ns koja radi ispitivanja i kada mi je rekla sta sve ima u njoj sokirao se
posle dodala ali samo da znas, najzdravija je, kakvih ima na zapadu ne bi verovao

Докле ће тако бити.? 10 или 15 год?

Србија користи последње стратешке резерве испод 300метарских плоча, које се не би требале дирати. Извори, потоци, канали за наводњавање пресушују. Отпадне воде сливају се дубоко.

Не зна народ да воде неће бити за пиће

Докле ће тако бити.

Србија користи последње резерве испод 300метарских плоча. Извори, потоци, канали за наводњавање пресушују. Отпадне воде сливају се дубоко.

Не зна народ да воде неће бити за пиће
ko ima sopstveni bunar na placu pice
za ostale me zabole kad im nista u srbiji ne valja i samo kukaju kako je u svetu super...idi tamo onda pa pi

ko ima sopstveni bunar na placu pice
za ostale me zabole kad im nista u srbiji ne valja i samo kukaju kako je u svetu super...idi tamo onda pa pi

У Зап.Европи ће бити поплава, код нас суше

неће многи ни то имати. само док су падавине, при цеђењу биће пар дана у бунару воде.

вода ће пропадати испод дубоких непропусних плоча, док се поново не напуне резервоари.

питај неког хидрогеолога, ако га знаш !

Back