VIDEO Temerinac poručio Brnabić: Dajete 600 miliona za Premijer ligu, a Vojvodina nema pijaću vodu
https://www.021.rs/story/Novi-Sad/V...emijer-ligu-a-Vojvodina-nema-pijacu-vodu.htmlAutor: Nova.rs
NOVI SAD
10.12.2021.
08:50
108Premijerka Srbije Ana Brnabić i minstarka za rad Darija Kisić Tepavčević boravile su juče u Naučno tehnološkom parku u Nišu na skupu "Dijalog sa mladima" u organizaciji Krovne organizacije mladih.

Foto: Screenshot
Pored priče o problemima mladih, poput nezaposlenosti, skup je i obležio govor jednog učesnika koji je podsetio premijerku da Srbija izdvaja 600 miliona evra za pravo prenosa Premijer lige Engleske, napominjući da je 710 miliona potrebno kako bi kompletna Vojvodina dobila pijaću vodu.
Premijerki se pred kraj diskusije obratio Nemanja Obradović iz Temerina, koji je sebe opisao kao lokal-patriotu, koji je spreman da ostane u svojoj zemlji i u svom gradu.
"Ali mislim da dolazim u situaciju kad ću, možda, morati da učinim taj korak, zato što u mom gradu mi nemamo pijaću vodu punih 18 godina. I to je veliki problem. Voda je elementarna stvar i to mora da bude normalno", naveo je on, dodajući da je problem pijaće vode u Vojvodini rešiv.
"Čak sam negde i video jednu procenu gde se kaže da nam treba 710 miliona evra da cela Vojvodina pije zdravu pijaću vodu. Ja znam da smo mi u julu ove godine dali 600 miliona evra za direktan prenos Premijer lige. Ne znam šta nam je prioritet ali mene jako brine ova situacija", rekao je ovaj mladić premijerki, prenosi Nova.rs.
Mladić objasnio premijerki da je potrebno 710 miliona eura da bi cela Vojvodina imala pijaću vodu a da je 600 miliona dato za englesku fudbalsku ligu. Bravo momče.
Poslednja izmena: