Teme

• Začetnik teme Začetnik teme Araon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Araon

Elita
Poruka
18.385
Često se kao muške teme lepe priče o sportu, kolima, poslu... Koje su to teme o kojima vi volite da diskutujete? Gde se osećate prijatno, kao na svom terenu? Ako to nisu jedna ili dve teme, možete navesti i više njih.

Ovo neka bude tema u temi:

Šta je vaš hobi, što vas opušta i čini srećnim, zadovoljnim?

:)

ma zavisi i s kim,hrana,muzika,bajs,vremenom se menja ukus sad me smara da pricam o ribama,uopsteno su ljudi ogorceni pa nije konstruktivan razgovor,svodi se na kuknjavu ili se prave pametni

Volim da pricam o sportu.To me bas opusta.Prestao sam da se bavim sportom pa bar mogu da se opustam uz pricu o njemu.
Takodje i o odelima,obuci,modnim trendovima i tako to.
Isto i o vocarstvu.To mi je uvek zanimljiva tema.Volim da saznajem nove stvari iz te sfere.

Ne volim da pricam o poslu,kolima,abrovima,politici i ne volim da ogovaram.Te stvari me bas nerviraju.

O zenama je uvek inspirativno diskutovati.Nekad je zabavno a nekad iritantno ali uvek ima inspiracije.

Sve i svasta mi je zanimljivo, od nauke i tehnike, psihologije, politike, filozofije, knjizevnosti, istorije.
Daleko da sam strucnjak za bilo koju od ovih oblasti, ali volim da palamudim sa drugim laicima na te teme.

Nikad to nije onako suvoparno kao iz knjiga, vec se okrene i na salu i sprdnju, laicki kao sto rekoh.

Fini odgovori, moglo je i opširnije ali šta da se radi.

Inače, teška priča da bi opstalo to o sportu, jer ima pdf sport sa svim pod... :)

Često se kao muške teme lepe priče o sportu, kolima, poslu... Koje su to teme o kojima vi volite da diskutujete? Gde se osećate prijatno, kao na svom terenu? Ako to nisu jedna ili dve teme, možete navesti i više njih.

Gledanje u crnu boju i slusanje tihe istine ...

Trenutno sam mnogo u poslu i to mi je glavna opsesija. Ono sto me opusta nakon toga je od filma, preko nekog dokumentarca, igrica, izlazak, sada ce zima (skijanje) i td. Imam dosta planova, pa dok ih sve realizujem, nemam ni mnogo vremena da razmisljam o necemu drugome. Ok hobi, planiram ispred gajbe da napokon sredim dvorsite posle zime, tako da ce tu biti fiz relaxa. U poslednje vreme nesto ne izlazim. Istrosio sam se u tom smislu. Ne prija mi dim, guzva pijani ljudi, buka. Auto mi je poslednja stvar u zivotu. U opste nisam ljubitelj automobila. Sport: po nekada pogledam a ni to mi nije neka strana. Lepo je igrati sport, ali kladionice, sati za TV-om neke tamo lige.. nikada.

Kazu neke zene muskarci samo o onom pricaju.

Ja sam nesto analizirao i uopste nije istina.
Uobicajena blebletanja tipa, sport, kako bilo za vikend, ko bio, sta pio, automobili, sport, filozofija, smisao zivota..... :D

Pa zato i kažem, postoje stereotipi za oba pola, a ja u poslednje vreme češće čujem žene da pričaju o seksu, npr... :)

Čuj nije stereotip...suština priče o sex-u sa ortakom u 15 sekundi :D

"'si ebo to?"
-ono brate...
-to braaate....zna nešto mala?
-ma dobra je...

-šta si stavio na Liverpul?
- mislim da dolazi iz x....."

Meni se čini da kad nema neko žensko u društvu i nismo nešto motivisani na tu temu...što je valjda i logično. Čisto za evidenciju da se upiše.

Ali kreni o repki,toletu,novom mobilnom...ili ne daj bože neku teoriju za sledeću sezonu GoT-a i kreće 2 sata diskusije bez pauze,osim da se dospe nešto.

Poslednja izmena:
Treniranje, RPG i knjige o svemu i svacemu.
Onda tu su filmovi i serije, ali sve vise se smorim gledajuci to, i RPG igre skoro i ne igram tako da treniranje i knjige.

Čuj nije stereotip...suština priče o sex-u sa ortakom u 15 sekundi :D

"'si ebo to?"
-ono brate...
-to braaate....zna nešto mala?
-ma dobra je...

-šta si stavio na Liverpul?
- mislim da dolazi iz x....."

Meni se čini da kad nema neko žensko u društvu i nismo nešto motivisani na tu temu...što je valjda i logično. Čisto za evidenciju da se upiše.

Ali kreni o repki,toletu,novom mobilnom...ili ne daj bože neku teoriju za sledeću sezonu GoT-a i kreće 2 sata diskusije bez pauze,osim da se dospe nešto.

Pa to ti pričam, dok žene pričaju o tome kako stoji vena na falusu.. :)

sport me ne zanima, kad počnu da pričaju o sportu nemam šta da kažem i ćutim a neretko izađem napolje, o poslu ne volim da pričam, kad počnu one veteranske priče o kosovu pripadne mi muka i ili napustim prostoriju, ili imak ažem da smaraju s tim temama i da pričaju o nečem lepšem, o kolima bi voleo da pričam, ali nemam s kime a i kad se načne priča, obično to bude nadmetanje o poznavanju automobila, počnu da se prave previše pametni i onda se ja povlačim ili samo potvrđujem
hobi nemam, šetnja mi pomaže da se opustim, sitnice me obraduju, čine mi život zanimljivijim, naučio sam da se zadovoljavam sitnicama jer do nekih krupnijih stvari u životu nisam ni dosezao...naravno nadao sam se da će nešto zanimljivo da mi se desi što će život da učini zanimljivijim, šarenijim, ali to se i dalje ne dešava
al' eto nada ostaje...dum spiro spero

sport me ne zanima, kad počnu da pričaju o sportu nemam šta da kažem i ćutim a neretko izađem napolje, o poslu ne volim da pričam, kad počnu one veteranske priče o kosovu pripadne mi muka i ili napustim prostoriju, ili imak ažem da smaraju s tim temama i da pričaju o nečem lepšem, o kolima bi voleo da pričam, ali nemam s kime a i kad se načne priča, obično to bude nadmetanje o poznavanju automobila, počnu da se prave previše pametni i onda se ja povlačim ili samo potvrđujem
hobi nemam, šetnja mi pomaže da se opustim, sitnice me obraduju, čine mi život zanimljivijim, naučio sam da se zadovoljavam sitnicama jer do nekih krupnijih stvari u životu nisam ni dosezao...naravno nadao sam se da će nešto zanimljivo da mi se desi što će život da učini zanimljivijim, šarenijim, ali to se i dalje ne dešava
al' eto nada ostaje...dum spiro spero

A misliš li možda u nekom trenutku da si ti taj koji treba nešto zanimljivo da pokrene, da uradi, da potegne? Zašto čekaš da ti se "nešto desi"? Jer, budimo realni, samo ti znaš šta je to nešto, i samo ti možeš znati kako da se to desi... Pa, šta je to za tebe zanimljivo, veliko? Ako nije intimna i tajna stvar, onda se izvinjavam za zadiranje u intimu. :)

Back