tema12

first12

Početnik
Poruka
1
Da li je normalno što ja ne izlazim u grad, imam 19 god. i ne privlači me toliko grad, izlazci i klubovi kao ostale, imam neki mali strah od ljudi, crne misli uvek i nekad me čak strah da se pozdravim sa rodbinom ili prijateljima koji nam dodju u goste, treniram i druželjubiva sam osoba, ali nekako ne mogu da probijem taj prvi nivo ako me razumete,povučem se u sebe i samo sedim za kompom, da li je ovo za psihologa i ako jeste, da li da idem kod privatnog ili u bolnicu?

"Znaš one tipične ljude, ,,Hej, petak je uveče, šta ćeš da radiš? Samo ćeš da sediš tu?” Pa da. Zato što nema ničega napolju. To je glupost. Glupi ljudi se muvaju okolo s glupim ljudima. Pusti ih neka se međusobno zaglupljuju. Nikada se nisam opterećivao time da mi se desi nešto kad izađem uveče. Krio sam se u barovima zato što nisam želeo da se krijem u fabrikama. Izvinjavam se milionima, ali ja nikada nisam bio usamljen. Ja volim sebe. Ja sam najbolja forma zabave koju mogu da imam.
Hajde da pijemo još vina!”

Čarls Bukovski

msm, neki ljudi su jednostavno introsi...

možda da potražiš neke slične sebi...

Da li je normalno što ja ne izlazim u grad, imam 19 god. i ne privlači me toliko grad, izlazci i klubovi kao ostale, imam neki mali strah od ljudi, crne misli uvek i nekad me čak strah da se pozdravim sa rodbinom ili prijateljima koji nam dodju u goste, treniram i druželjubiva sam osoba, ali nekako ne mogu da probijem taj prvi nivo ako me razumete,povučem se u sebe i samo sedim za kompom, da li je ovo za psihologa i ako jeste, da li da idem kod privatnog ili u bolnicu?

ako imas potrebu idi kod psihologa

ja sam npr od 19 bas izlazila ali sad ne izlazim smara me
tj. sad me svasta smara i stosta ne podnosim

Back