tema za sve one koji su skroz otišli sa živcima

• Začetnik teme Začetnik teme minon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
...nisam prirodno smirena osoba...ako vidim grozotu na tv-u titrace mi stomak, ako cujem mucnu pricu razmisljacu o njoj danima, primecujem kada nesto nije kako treba da bude i smeta mi...

...zato i jesam stalozenija od proseka jer ne gledam, ne ucestvujem, gasim, pomeram se, stitim se i izlazem samo slucajno i kada moram.
...dupeglavac sam, sta glava pomisli guza oseti...jeste klise reci osetljiva sam, moze se shvatiti svakako pa i ulizivacki, ali u mom slucaju je tako, patim od herpesa, opadanja kose, pada mi imunitet kada se sa nekim posvadjam, reagujem kao ameba, celim bicem na problem, na pricu, na situaciju...zato se ne izlazem, tv ne gledam, crne hronike ne citam, cim osetim drhtaj u stomaku ostavicu i najzabavnije drustvo jer moj stomak najbolje zna sta je dobro za njega...tako, zivim po svojim pravilima...nema to veze sa muskarcima i zenama jer osetljivost nije nuzno zenska osobina.

ne volim pivo :cry:

- - - - - - - - - -

cokolada je zakon :aha:

boite_griotte013599_min_450px.jpg

Pivo smrdi.

Sredjivanje stana i saher torta resavaju stvar :)

nisu mi uvek celicni zivci, nerviram se ja oko meni bitnih stvari...al' ako oces iskreno ja ne nosim ruzicaste cvike i moji svet je crn sam po sebi. uvek se nadam najboljem, a ocekujem najgore. sto znaci da imam i plan b, a na neki nacin udjem i u stanje nirvane sa takvim stavom.
plus trcim, relaxiram se na taj nacin.

altruistichno jedinche sa alternativnim reshenjem...pa tjaaao :flert:

Back