Tema za rat!

majcheki:
NatasaNatasa:
majcheki:
Tommy_V:
mene niko ne nervira... ali bas niko...

:lol: :lol: :lol: e pa Tommy sad si me iznervirao, pa zar ne čitaš ono što se piše po forumu?

Šalim se, nisi me još iznervirao, ali mislim da osobe koga niko ne nervira NE ČITAJU inače bi znali tačno ko i zašto.

Citaju, ali ne pridaju vaznosti toliko tome ... i ne dozvoljavaju da ih provokatori isporovciraju :wink:

... pazi Nale, nije pitanje koga ignorišeš jer pokušava da te isprovocira, nego ko te nervira, čiji stavovi?... Čije komentare ne voliš da čitaš, recimo?

pa ja volim da citam i poruke onih koji ne misle isto kao ja - u raznovrsnosti je lepota....

a mene je (g)loop stavio odmah pored sebe --

za jedno dva sata stavljam svoj spisak jer ove što ne volim -zaobilazim -tako da se i ne setim imena ,,, mada lezbače kao nataša i ona druga njena partnerka --to se da primetiti :twisted:

avesic:
a mene je (g)loop stavio odmah pored sebe --

za jedno dva sata stavljam svoj spisak jer ove što ne volim -zaobilazim -tako da se i ne setim imena ,,, mada lezbače kao nataša i ona druga njena partnerka --to se da primetiti :twisted:

Cakana, neces me naterati da se naljutim na tebe i objavim ti rat ... he he he :twisted:

Ako oćeš mir - spremaj se za rat!
3.gif

Back