Tema za kukanje i cmizdrenje

kukate ko da su bile jedine na svetu.....deset godine da budem sa nekom i vise,ako radi to sto ja ne volim,bate,zna na koja je vrata usla,zna na koja ce da izadje,a zamena za nju bi se nasla odmah,posto kao i uvek,meni ni jedna nije jedina.....udri brigu na veselje i nadji neku curu,a bolje bi ti bilo da ih imas vise komada,uvek dobro dodju za smirenje.....probaj i videces....

ja apsolutno nikada ne bi ni za kojom patio ili tugovao ili sto je najgore,nedaj boze,da ne jedem......pa makar mi i zena bila.....

da joj znacim nesto i da bi bila vredna moje tuga....trebala bi bar ono minimalno da ispostuje a to je da ne radi to sto ja mrzim....

eclipse:
kukate ko da su bile jedine na svetu.....deset godine da budem sa nekom i vise,ako radi to sto ja ne volim,bate,zna na koja je vrata usla,zna na koja ce da izadje,a zamena za nju bi se nasla odmah,posto kao i uvek,meni ni jedna nije jedina.....udri brigu na veselje i nadji neku curu,a bolje bi ti bilo da ih imas vise komada,uvek dobro dodju za smirenje.....probaj i videces....

ja apsolutno nikada ne bi ni za kojom patio ili tugovao ili sto je najgore,nedaj boze,da ne jedem......pa makar mi i zena bila.....

da joj znacim nesto i da bi bila vredna moje tuga....trebala bi bar ono minimalno da ispostuje a to je da ne radi to sto ja mrzim....

Stoji sve to sto si rekao... al` opet, posle toliko vremena, nije lako... Kada sam ja raskinula sa deckom (posle 3 godine) bolelo je uzasno, milion puta sam se uhvatila za telefon... al bila sam jaka i depresivna par meseci, pa je proslo... Posle par kratkih vezica dosao je moj dragi i evo, sada smo vereni... prodje sve... dodje bolje... al` je zayebano dok ne dodje to bolje

Ako je ovaj post upucen meni kao osnivacu teme onda si lafe zakasnio, ja sam svoje odkukao.Sve ovo sto si napisao je ok i hvala na savetu al' ja sam to preboleo odavno i naravno izvukao pouku

W.A.S.P.:
e pa da je ona pokazala da me voli (i da ima postovanja prema meni) do ovoga ne bi doslo
Cuj, niko,ali apsolutno NIKO ne bi bio sa nekim dve i po godine, a da ga ne voli. A ako je tebi potrebno dokazivati ljubav, onda joj bas i nisi verovao ili nisi bio siguran u nju (ili sebe?!?!?!). Mozda je onda i bolje sto ste se rastali...vidis da nije ni imala postovanja-kako ti kazes-pa sta ces onda s njom?
Ispricala bih ti nesto,ali nije ok za forum, da svi citaju...onda bi znao kako ces preko svega...
i zar ne mislis da je malo...kako da kazem...glupo sto si tu temu postavio na forum? Mislim, gde su tvoji licni prijatelji da ti pomognu i utese te...?
U svakom slucaju, puno cmokica za tebe. Valjda je neka uteha...

W.A.S.P.:
ne tako davno pokusah da se pomirim sa devojkom zbog koje je otvorena ova tema, e vidite onda je ona pocela da s*re, kao njoj to sad ne treba ovo/ono (a nije se bunila dok sam je keco),ona nema emojcije (dada,kako da ne) i sl. u svakom slucaju ponasa se krajnje detinjasto i idiotski. e sad posle svega ovoga kontam da cim se budem smuvao sa drugom devojkom ova ce odma da zove i odma ce hteti da se pomirimo- za ovo ne moras da budes vidovit;E sad ono sto mene zanima: u cemu je fora? Sta, jel oce da proveri da li moze da e vrti il sta?
Slusaj, s obzirom na to da sm i sama zensko i moze se reci-i potvrditi-da znam kako zene razmisljaju, nemoj m preterano da se s*enjas, ali ona TE NIJE VREDNA, jer te stvarno ne voli! Mislim, daj, molim te, posle dve i po godine tako da se ponasa?! To ne moze. Ne moze ako voli. Tako da...mani je se. Zaboravi na nju. (Sad bi me polovina devojaka ubila sto pricam protiv naseg roda, ali sta cu kad je tako?!) A ako te bude zvala, samo kratko i jasno jojo reci:"Odyebi". I ko je sisa, nadji bolju! Veruj da postoji! Evo na primer JA! Ma salim se, ja sam u najlepsoj vezi... Ali stvarno ti kazem, zaboravi na nju. I naravno da ce hteti da se pomirite kad nadjes drugu-zenska sujeta i nista vise. Mozda malo ljubomore i osecanje gubitnika u celoj prici, but-who cares?! Zaboravi je!

Kuku lellelee...jaoooo.....kuuuuuukuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu........ajojjjjjjjjjjjjj........
leukz_nl_bewegende_emoticons_3d_116.gif
leukz_nl_bewegende_emoticons_3d_32.gif
leukz_nl_bewegende_emoticons_3d_21.gif
laknulo mi ...... :D

@little_tiger - zenska, da si ti meni ziva i zdrava sta je sve ona meni priredila i pre i posle raskida (a i evo sada nedavno), a posto smo raskidali nekoliko puta svaki put ortaci koje si pominjala su hteli da me se odreknu preko novina.Ta prica je zavrsena, na nju sam stavio tacku i vise joj ni ime ne pominjem, ova tema kao sto joj i samo ime kaze stoji ovde za kukanje i cmizdrenje pa ako imas oko cega da kukas il cmizdris ti izvoli problem koji si citirala je zavrsen a i veruj mi da si u ovom prvom post-u pogresila (ipak nisi upoznata s pricom) ;)

W.A.S.P.:
@little_tiger - zenska, da si ti meni ziva i zdrava sta je sve ona meni priredila i pre i posle raskida (a i evo sada nedavno), a posto smo raskidali nekoliko puta svaki put ortaci koje si pominjala su hteli da me se odreknu preko novina.Ta prica je zavrsena, na nju sam stavio tacku i vise joj ni ime ne pominjem, ova tema kao sto joj i samo ime kaze stoji ovde za kukanje i cmizdrenje pa ako imas oko cega da kukas il cmizdris ti izvoli problem koji si citirala je zavrsen a i veruj mi da si u ovom prvom post-u pogresila (ipak nisi upoznata s pricom) ;)
Nekada je bilo i suza i bola i krvarenja i pijancenja a sada su ostali samo oziljci da podsecaju na to kako je biti feniks u pepelu a sada je feniks poleteo jer je sva snaga za prezivljavanje poraza DUBOKO U NAMA SAMIMA! :twisted:

Back