teardrop
Aktivan član
- Poruka
- 1.388
Tjuti, Sam! Pomisliće da smo klonovi 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hahahahahahhahaahateardrop:Tjuti, Sam! Pomisliće da smo klonovi![]()
Betty:teradrop = anithrista (jeste videli kako je iščezla kad su počeli da je prozivaju) =samanta đons , hahahaha....
Vragolasta Amfibija:ciju,ciju..a da ovo su zeke
A tek muške forumašice:razz: :razz: :razz:Samantha Jouns:Nisam znala da su ovde zenske forumasice tako divne ....![]()
mackica ns:A tek muške forumašice:razz: :razz: :razz:![]()
Čekaj, jel' baš "šoping", a? Opasna riba, nema štaariela:Odoh ja u soping a vi uzivajte...
i meni je devojke bilo prosto zao em je frajer vara em ce spiskati pola plate - zaista tuzna pricaLexa:Čekaj, jel' baš "šoping", a? Opasna riba, nema šta
Šta si kupila?
Jednog dana ću, o tužna sudbo moja, morati odati priznanje Peri Žderi i sinnketu![]()
ariela:Evo ovako...jadna ja nesrecna kukavna nezasticena slaba zena dobre duse koja bi pomogla svakom ubogom sirotom coveku na ovom svetu...ostavljena sam od svih noko me ne voli on me vara...bacicu ce sa sprata....Ko ce meni sirotoj da pomogne...svi ste srecni samo ja nesrecna...kud cu gde cu...Dunave plavi primi me molim te...I tako dalje i tako dalje...Evo vam dezurni na forumu teme da me ispljujete savrseno...Odoh ja u soping a vi uzivajte...
commodore:Hehe... Bobbo, opet se slazemo...![]()