....srela sam Marina u Peveca,,,prominuo se skroz.Srele su nam se oci u oci,simpa je skroz.
Pitam ga kako je,sto ima,on se odmah hvali da je ok,da drzi turiste,da je sredio kucu,napravio bazen ispred kuce itd...
Lik je simpa ima 196 visinu,zgodan.sve u svemu na oko lipo izgleda.E sad vi procjenite jesam li prema njemu bila kuja ili ok fer osoba. .
On se motao oko mene dok sam isla jos u skolu,on je bio na brodu,kad bi dosao on bi stalno oko mene,jednom na Badnjak nas vodio u restoran nas 3,ja sam pojela jedan zalogaj ribice i kumpirica,on je cilu vecer govorio,vidi je sto se srami...nakon toga on bi dolazio stalno kad bi me vidio,i govorio,,,ajmo na veceru,ja necu lipo se zahvalim,onda za par dana ajmo na rucak ja i ti,ja opet se lipo zahvalim i necu,pa opet nakon par dana ajmo u grad da ti kupim sto god hoces,samo reci,,ja opet necu i zahvalim se i tako stalno ja da sam mu rekla da mi kupi brod ako ne bi dajem glavu koliko je bio dobar....Nisam nikad bila prema njemu grda ili zlocesta,uvik sam gledala da ga ne uvridim,stvarno je lik ok.Sestra njegova je isla sa mnom u skolu i osnovnu i srednju,tako smo se i upoznali,on je 3-4g stariji od mene....
I jutros ga sretnem nakon sto godina,bas mi bilo drago,drago mi jer je ok,sredio si zivot,vise ne plovi sad je kuci.Sestra u Švicarskoj reko pozdravi mi ju puno....Oci mu se zasjajile kad me ugleda,bas vidis na osobi da mu je bilo drago i njemu....
On ima bazen ispred kuce,a ja more hahhaaa, i niko se ne kupa...
Zenu koju je ozenio,upala joj sikira u med, zivota mi.... Nadam se da je zadovoljan u braku...