TEMA posvecena drugu MAGIJI :Kako objasniti devojci da si "asocijalan" po prirodi?

• Začetnik teme Začetnik teme Kol3
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Kol3

Aktivan član
Poruka
1.016
( Banovani ) Drug Magija kaze :

"Moja cura misli da je namerno zapostavljam, da je namerno ne zovem često, da je namerno ne izvodim, čak ponekad misli da je varam... dešava se da me optuži da sam u ko zna kakvim šemama, provodima, ludovanjima.... Kako joj objasniti da volim da budem sam? Ona mi ne veruje da ne volim da izlazim na mesta gde ima puno ljudi. Kako objasniti da me ljudi nerviraju? Kako? KAKO? "

evo nastavite forumasi

"Moja cura misli da je namerno zapostavljam, da je namerno ne zovem često, da je namerno ne izvodim, čak ponekad misli da je varam... dešava se da me optuži da sam u ko zna kakvim šemama, provodima, ludovanjima.... Kako joj objasniti da volim da budem sam? Ona mi ne veruje da ne volim da izlazim na mesta gde ima puno ljudi. Kako objasniti da me ljudi nerviraju? Kako? KAKO? "

evo nastavite forumasi

Sto su ga banovali?

evo nastavite forumasi

ih...šta ti je ljubav........ajde Kol pitaj Magičnog da se uda za tebez:p

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back