DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.914
al tvoji nisu znali
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zar ti stvarno misliš da mi kao kolektiv nismo sve već pokušali u nadi da se dozove u pamet jer je i nama u cilju da ostane da radi ali on se ne doziva u pamet što znači da nema kapacitet ili volju ili jedno i drugo !!!
a moj post nece ni da kvotuje, cak ni da napise da sam omasila temu. kao da sam smrdljiv sir.![]()
a dala sam prva konstruktivan predlog.
cek, d aprobam ovako:
agresija izazvana necijim propustima u poslu je jedna normalna, svakodnevna pojava i svi redom imamo zelju da radnim kolegama koji smrde na duvan razbijemo glavu ili mu uheftamo palac za nadlanicu.
ha.
- - - - - - - - - -
mozda je dobar ebac?
![]()
al tvoji nisu znali
Vidis ti Dee sta se desi sa muškarcem koji se nije oženio kad mu je bilo vreme za to on se transformirao u tetku ! Postaje čangrizav naslonjen tracanju izjeda ga ljubomora[emoji38]
nene...na jezik sam mislio
Vidis ti Dee sta se desi sa muškarcem koji se nije oženio kad mu je bilo vreme za to on se transformirao u tetku ! Postaje čangrizav naslonjen tracanju izjeda ga ljubomora
A on bi se najradije ljubio ali koja normalna takvom prilazi bliže od 100 metara
![]()
Veća od tebe nisam sigurno !!Koja si ti, kokoška !?
Imaš li predstavu o tome ?![]()
štati sad...bitno dase razumemo...hvali fali štaima veze naši smo
šta...traže kombi vozače ?
![]()
Meni je dovoljno to što znamBitno je !
Jezik je kultura, da upamtiš.
Znaš li kada je čovek izašao iz pećine ?
Treba li da se u nju vraća !?
Meni je dovoljno to što znam
Nemam namjeru da živim na prostorima bivše juge
Mogu samo da zamislim kako deluješ Nemcima !?
Ptretpostavljam da su ubeđeni u tvoje šiptarsko poreklo !
Kako on parla svapski, da nije to problem, koliko je dugo tamo?
A sta da radim, rodjena sam i povremeno zivim u Srbiji, ali Serbo mnogo lose govorim, pisem...![]()
Imamo radnog kolegu koji se može opisati vako ----> da bog mili sačuva
Pacijenti se žale masovno a i mi seke imamo non stop golemih problema sa njim .
Šefica sedmično vodi razgovor sa njim nekad čujemo i galamu iz kancelarije Medjutim postao je još gori
Da li bi oni njemu otkaz Medjutim mi nemamo sestara i više od godinu dana tražimo personala ali je bez rezultata .
U mom poslu sad već hvali 50 000 radnika
No moj problem je sledeći
Taj kolega u meni izaziva agresiju i postala sam agresivna prema njemu
Kad ga vidim nepozdravljam ga
Odmah menjam prostoriju
Ako me nesto pitam odgovaram iznervirano ili slažem da neznam
Kako sam samu sebe uhvatila u tome posavetovala sam se sa šeficom i ona mi rece " vi nažalost niste jedina sa tim problemom i jedini savet koji imam jeste ---> napravite vudu lutku "
Odlaz mu nemogu dati sve dok jedna sestra ne aplicira za posao
Pomagajte svaki predlog je dobro došao kao i svaka strategije za rešavanje problema
Rasporedjuje pogrešno tablete
Gubi ključeve pacijenata
Kasni kod pacijenata
Smrdi na duvanski dim od prošle sedmice
Ako mu jutarnja smena ostavi nalog da se posavetuje sa lekarom uvezi svega i svačega neće to da odradi