Tema nije šala

Zar ti stvarno misliš da mi kao kolektiv nismo sve već pokušali u nadi da se dozove u pamet jer je i nama u cilju da ostane da radi ali on se ne doziva u pamet što znači da nema kapacitet ili volju ili jedno i drugo !!!

posalji ga kod psihijatra

- - - - - - - - - -

a moj post nece ni da kvotuje, cak ni da napise da sam omasila temu. kao da sam smrdljiv sir. :(
a dala sam prva konstruktivan predlog.
cek, d aprobam ovako:
agresija izazvana necijim propustima u poslu je jedna normalna, svakodnevna pojava i svi redom imamo zelju da radnim kolegama koji smrde na duvan razbijemo glavu ili mu uheftamo palac za nadlanicu.
ha.

- - - - - - - - - -

mozda je dobar ebac?

:mrgreen:

:eek:

Zasto tvoja firma ne bi dala oglas ovde u Srbiji i u Bosni?
Samo je bitno da ih ispitas za nemacki koliko znaju...Al mislim da bi ti se dosta ljudi javilo(i to sa perfektnim znanjem jezika)...

A mozete nevezano za to da pustite buvu da ste nasli novog radnika i da ce ovaj mozda da dobije otkaz...Mozda se smiri polako.

Mogu samo da zamislim kako deluješ Nemcima !?
Ptretpostavljam da su ubeđeni u tvoje šiptarsko poreklo ! :hahaha:
1036f92c9ef93627cf1c8317f5ca5ec4.jpg

Imamo radnog kolegu koji se može opisati vako ----> da bog mili sačuva

Pacijenti se žale masovno a i mi seke imamo non stop golemih problema sa njim .

Šefica sedmično vodi razgovor sa njim nekad čujemo i galamu iz kancelarije Medjutim postao je još gori

Da li bi oni njemu otkaz Medjutim mi nemamo sestara i više od godinu dana tražimo personala ali je bez rezultata .

U mom poslu sad već hvali 50 000 radnika

No moj problem je sledeći

Taj kolega u meni izaziva agresiju i postala sam agresivna prema njemu

Kad ga vidim nepozdravljam ga
Odmah menjam prostoriju
Ako me nesto pitam odgovaram iznervirano ili slažem da neznam

Kako sam samu sebe uhvatila u tome posavetovala sam se sa šeficom i ona mi rece " vi nažalost niste jedina sa tim problemom i jedini savet koji imam jeste ---> napravite vudu lutku "

Odlaz mu nemogu dati sve dok jedna sestra ne aplicira za posao

Pomagajte svaki predlog je dobro došao kao i svaka strategije za rešavanje problema

To što je kolega nespretan je jedan problem, tvoja agresija je sasvim drugi problem. To što si sebi našla opravdanje u njegovoj nespretnosti, to je razumljivo, ali te odaljava od rešavanja problema.
Ti reši šta je do tebe.

Rasporedjuje pogrešno tablete
Gubi ključeve pacijenata
Kasni kod pacijenata
Smrdi na duvanski dim od prošle sedmice
Ako mu jutarnja smena ostavi nalog da se posavetuje sa lekarom uvezi svega i svačega neće to da odradi

Pa prijavi.
Ovo su veliki prekršaji, svakako su za kaznu.
I ne očekuj od šefova da budu vidoviti,
A, za stanje na odelenju se najviše pita glavna sestra

Back