Tema koja je veoma teska za odgovor!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
GOSPODO VI STE MENE PRVI ISPROZIVALI,I STAVILI ME U SITUACIJU DA VAS SPUSHTAM...TO I SAM I URADIO,ZATO STO MI NISTE DALI SAVET VEC ME VREDJALI,VAS JE PROBLEM AKO STE VI POSVADJANI SA SVOJIM ZDRAVIM RAZUMOM,STO SE MENE TICE ZABOLE ME K...C I TEMA MOZE DA IDE POD KLJUC,CAK JE OBRISITE...JER OVDE SA MAJMUNIMA NECU DA IMAM POSAO,INDIJANCI KOJI LECE SVOJE KOMPLEKSE NA INTERNET KRSTARICI...

Decko, ti si ovde dosao po savet... I bilo bi lepo da se prvo naucis osnovnom redu i kulturi... Nekome da kazes da je curka je krajnje bezobrazno... Zapitaj se malo koji je tvoj problem...

Seti se jos jednom da si ti taj koji je dosao i trazio savet i pomoc... Ovakvo tvoje ponasanje je samo odraz kucnog vaspitanja...

Samo se ponavljas... Na zalost...

Opet vredjas... I sto je najzanimljivije, ti koji si dosao ovde da trazis savet, kazes nekome da nesto ne razume... Zasto tebi tako razumnom onda i treba necije misljenje... Da bi lecio svoju sujetu...

To upravo ti radis komentarima koje sam citirao...

Ti podhitno da posetis psihijatrijsko odeljenje da ti prepisu odgovarajucu terapiju jer iznosis ovde neke ne rezonske cinjenice tipa : da sam nevaspitan ili slicno?..SINKO MENE SU PRVI OVDE NAPALI I POCELI DA SE BRECAJU NA MENE KAO NA OPTUZENICKOJ KLUPI,ja ne bih nikog isprozivao da je neko rezonovao OK i napisao mi par dobrih recenica,u krajnjem slucaju korisnih...zato da od j ebes sa tim MALOGRADJANSKIM PRIJAVAMA.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back