Tema bez naslova :mrgreen:

Pa ako vidis da joj je bitno, znaci joj ok je kupitri nesto kao znak paznje..... Mislis na nju, znaci ti...tako ce ona to protumaciti ..dok u suprotnom mislice kako je ne volis i kako te nije briga z:mrgreen:
Meni je dan zaljubljenih bzvze...dok 8.mart volim.

Znak paznje je ok, nego eto, glupo mi je 14.2 zna se, cvece, bombonjera, klise, red je. Nije problem sto je klise, problem je red.
Meni je bar daleko bolje da priredim neki gest nekog bezveze datuma jer sam u tom trenutku zeleo da to uradim nego da gledam "joj ide Dan Zaljubljenih....ko ce da se cima, joj treba mi lova za izlazak u neki restoran i sl."

Mislim mozda ima i devojaka koje nisu zahtevne i kojima je savrseno ok da ih decko za neki od tih praznika izvede u poslasticarnicu, ili otkud znam, da naruce picu, ili sta vec, onako skroz opusteno bez nekog cimanja i stresiranja i prevelikog trosenja. Koliko puta cujem od muskaraca "joj daj da prezivim samo ovaj Dan Zaljubljenih i 8 mart".

Znak paznje je ok, nego eto, glupo mi je 14.2 zna se, cvece, bombonjera, klise, red je. Nije problem sto je klise, problem je red.
Meni je bar daleko bolje da priredim neki gest nekog bezveze datuma jer sam u tom trenutku zeleo da to uradim nego da gledam "joj ide Dan Zaljubljenih....ko ce da se cima, joj treba mi lova za izlazak u neki restoran i sl."

Mislim mozda ima i devojaka koje nisu zahtevne i kojima je savrseno ok da ih decko za neki od tih praznika izvede u poslasticarnicu, ili otkud znam, da naruce picu, ili sta vec, onako skroz opusteno bez nekog cimanja i stresiranja i prevelikog trosenja. Koliko puta cujem od muskaraca "joj daj da prezivim samo ovaj Dan Zaljubljenih i 8 mart".

dok zaslusuje zasto da ne
secam se scene vracam se iz baste, leto ja u ruci nesto ubrano, paradajz ili tako to a u drugoj ruci cvece, nisam mogo da dodjem iz baste da joj ne donosem svet
a komsinica me srece i nekim tuznim pogledom i glsom rece, koja paznja, eh da ja imam nekog takvog
to ja radim uvek, i da sam zaboravio taj dan, zapitala bi se mozda zasto, al dal bi bilo toliko strasno ko zna, mozda, mozda bi pomislila ne voli me vise zato i zaboravio
samo meni je dan majke uvek bio drazi, jer sam odna jedan veliki buket i jedan mali kupio i onda dok ona po kuci ja izvadim to uzmem sina za ruke tutnem mu onaj mali buketic u ruke i ja veliki i onda joj ga damo
em dete radosno em ona uvek srecna sto i jedan i drugi joj poklanjamo

Back