Tema 4

gost 224104

Elita
Poruka
20.630
Jedan čovek je morao napustiti njemački jer svog penisa nije mogao ostaviti u gaćama

U svakoj firmi gde je bio razvalio je po jedan brak imao po jedno dete i čak je dva puta bio u braku i razvodio se

Ima 4 djece sa 4 žene . Sad je u Austrija jer je opet završio karijeru ne slavno .

Pitanje

Kako prepoznati seksualnog ovisnika /manijaka jer očito to jest žene brzo dosade i vazda treba nešto novo .

To sigurno, on nije u stanju da voli zenu kao osobu tj .. njenu licnost koju sacivaju stvari poput zelja, shvatanja, vrlina i mana ...

Imam takve u familiji, koji su bili sa stotinama zena, iako imaju zene ... i kazu otvoreno da se ne mogu zaljubiti, zena su sredstva :D

где видиш згодно место
ту дрво посади

od preterane upotrebe asov se istupi :malav:

- - - - - - - - - -

To sigurno, on nije u stanju da voli zenu kao osobu tj .. njenu licnost koju sacivaju stvari poput zelja, shvatanja, vrlina i mana ...

Imam takve u familiji, koji su bili sa stotinama zena, iako imaju zene ... i kazu otvoreno da se ne mogu zaljubiti, zena su sredstva :D

je l' vam to nasledno? :lol:

pa kako uspe da nanjusi bas toliko pogodnih? :think:

Takav tip je obicno zgodan, sarmantan, ukratko pozeljan kod vecine zena ... vragolan koji je cesto direktan i ne ostaje samo na flertu. Ono sto odjekuje za njim su "zrtve", dok se rijetko cuje za one koje su ga otresle .... a njih je sigurno vise, i on je ok sa tim skroz ... zabolega dupe :D

Takav tip je obicno zgodan, sarmantan, ukratko pozeljan kod vecine zena ... vragolan koji je cesto direktan i ne ostaje samo na flertu. Ono sto odjekuje za njim su "zrtve", dok se rijetko cuje za one koje su ga otresle .... a njih je sigurno vise, i on je ok sa tim skroz ... zabolega dupe :D

kod mene u komsiluku ima jedan sto se 3 put zenio a i dalje ima svalerke...a orah iz ruke da mu ne uzmes, o tome koliko je sarmantan da ne govorim :roll:

- - - - - - - - - -

Jeste u neku ruku ... samo ja sam izrod po tom pitanju i njima vjecita tema za iscudjavanje :D

:cmok2:

mislis da su one negde usput izgubile samopouzdanje, pa na kraju spale na daj sta das?

- - - - - - - - - -

moj da ebe samo mene i slus :aha:

Ne, vec uopsteno malo zena ima dobro misljenje o sebi, dok vecini muskaraca je prilaz smotan ili cestit, a one same cekaju da im neko pridje :D

Hocu reci, kome ja samo do sexa taj ce ga i naci ... samo treba da mrdne guzicom i da ga odbijanja ne obeshrabruju

Back