TELOM ZENE
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma eno sam tamo gde su srca ,a ti mi već etiketu dalazeljena;bt101449:Cim su obline tu....tu je i Zxy...
Tamo sam se uzdrzala od komentara...morala sam...pomislila bi zena svasta...recimo da joj se nudis...zxy;bt101451:Ma eno sam tamo gde su srca ,a ti mi već etiketu dala![]()
Pa ako mi ti dozvoliš ili još bolje ako me ti njoj posudiš,da joj se neko nadje dok se ne snadjezeljena;bt101455:Tamo sam se uzdrzala od komentara...morala sam...pomislila bi zena svasta...recimo da joj se nudis...![]()
Naravno,posudicu te...ali za odredjenu svotu...cisto da imam da se zabavim,dok si ti posudjen...Ne pitah te dal si joj rekao da si ozenjenzxy;bt101456:Pa ako mi ti dozvoliš ili još bolje ako me ti njoj posudiš,da joj se neko nadje dok se ne snadje![]()
A gospodin je oženjen.Mora da mu je supruga na godišnjem odmoru u tom slučaju razumemo gazeljena;bt101457:Naravno,posudicu te...ali za odredjenu svotu...cisto da imam da se zabavim,dok si ti posudjen...Ne pitah te dal si joj rekao da si ozenjen![]()
Na gospodina ne obracaj mnogo paznju,on kako vidi lepo zensko zagubi se....sanjam te;bt101497:A gospodin je oženjen.Mora da mu je supruga na godišnjem odmoru u tom slučaju razumemo ga![]()