uf...
takav odgovor sam i očekivala -iscrpan i stručan
šta ja hoću
pa ja hoću da mi stai TV i dalje radi

uspešno je popravljen i iako je relativno star ima bolju sliku od vih novih a o zvuku da ne govorim (mislim da ima nekih 6 zvučnika, + dva eksterna)
No počeo polako da riknjava (ali je na svu sreću popravljenna mije insistiranje kod mm uz obrazloženje da za nov ima vremena kad se dooobro informišemo kod cenjenih urmaša/ica.
DakleM, uz ovakvu kablovsku, nedigitalizovan signal i sl meni se zaista ne kupuje Tv jer dok stari traje i slika nije digitalna cena ovim novim Tv drastičo pada.
Problem je što se mm naravno zapljeskao u neki samsung (ne znam ni šta je, pao mi mrak na oči kad sam videla da je 135 000) a svi osatli u prodavnici zadovoljno pazare LG od 40000
Ali taj begenisani samsung ima neke silne priključke (za koj moj će mi ne znam ni sama, ovaj stari TV ima sliku u slici - koristila par puta, mogućnost da zamrzne 16 programa na ekranu - koristila nikad, ne znam ni kako se to radi, + trista čudesa koje ne koristim, tako da ti priključci i mogućnosti su meni čist višak

)
taj TV mora da bude velik (ipak je prostorija od 40 kvadrata) i prevashodno bi bio kao TV
i što bi Helen rekla najbolje bi bio kad bi bio čokoladno braon da se uklopi sa enterijerom