Televiziju ukinuti...

smfgreat

Aktivan član
Poruka
1.159
Dosta nam truju mozgove koji su ionako vec istrulili :)
Sa mislite da li bi trebalo i da li je moguce to izvesti, da se televizija u potpunosti ukine?
Ostao bi nam internet i novine i sta vec, ali televizija koja nam servira sta ona oce nijenam bas neophodna sta vise neke ljude je upropastila.

Sa mislite da li bi trebalo i da li je moguce to izvesti, da se televizija u potpunosti ukine?
Ostao bi nam internet i novine i sta vec, ali televizija koja nam servira sta ona oce nijenam bas neophodna sta vise neke ljude je upropastila.

Misliš da postoje neke veće razlike kod novina ili interneta...i tu se pišu laži.

MA de mogu kad krenem neki film pa onda krenu reklame pa emisije pa onda vrtim kanale ne mogu nista da nadjem. Znaci da poludim, a kad gledam vesti tuga me uhvati... pre cu sam informacije na netu da prikupljam pa i ako treba iz vise izvora,

Izbacis TV iz kuce i gotovo, nista lakse. Nema potrebe ukidati (niti je verovatno tako nesto da se desi uskoro).
Sledeci problem je Internet, mada mi se cini da je (za sad) mnogo lakse naci drugacije vesti i stavove na internetu.

Mozes da biras i sta ces da gledas na TVu!Ja domacu TV ne gledam uopste.Pratim uglavnom nemacke TV stanice,imaju odlicne dokumentarne,naucne i zabavne programe,a o filmovima da i ne govorim!

ok ajd dokumentarci su ok al nijh skinem preko neta... ali stvar je u tome da dobar deo populacije ne bira sta ce da gleda... farmu, velikog brata, i ostalo emisije goje poprilicno zaglupljuju narod.

Od ukidanja nema ništa, mislim nemoguća misija, tako da preostaje samo da ili promeniš kanal ili jednostavno i ne pališ to čudo ili izbaciš tv iz kuće.

Mada ako malo bolje pogledamo on se sve manje i koristi , ako izuzmemo zavisnike od španskoturskih serija,sve više ljudi se na netu informišu.

makar tu biras sta ces da citas i kako ces... sa televizijom kad jednom krenes gotovo je

Svašta od tebe. Kao i sa internetom, ili eto forumom. Uključim se kad mi se 'oće, pišem ako želim, čitam ako nađem šta inspirativno. A TV uključim, biram kanale i gledam šta mi volja. A ako nema ništa zanimljivo ja ga isključim, ma bezveze tema, baš sam glupa:zcepanje:

Kakva je ovo bahatost - pored 50ak kablovskih kanala i svih ostalih čuda tražiti da se ukine tv? :eek: Da nije malo problem do tebe, što ne možeš da nađeš korisne stvari na tv, nego te sve truju? I uostalom, u 21. veku možeš da biraš koju ćeš emisiju da gledaš... malo li je i to?

Kakva je ovo bahatost - pored 50ak kablovskih kanala i svih ostalih čuda tražiti da se ukine tv? :eek: Da nije malo problem do tebe, što ne možeš da nađeš korisne stvari na tv, nego te sve truju? I uostalom, u 21. veku možeš da biraš koju ćeš emisiju da gledaš... malo li je i to?

tu uzivas u kablovskoj????? imam je vec godinama i da ima tj bilo je par ok dokumentarci i neke jos dobre emisije... pa su promenili to... malo ume da iritira
al ajd odvojite korisno od beskorisnog. Ina dobrih stvari ali sve vise i vise gluposti da ce ih se toliko nagomilati da vise stvarno necemo imati sta da gledamo.

tu uzivas u kablovskoj????? imam je vec godinama i da ima tj bilo je par ok dokumentarci i neke jos dobre emisije... pa su promenili to... malo ume da iritira
al ajd odvojite korisno od beskorisnog. Ina dobrih stvari ali sve vise i vise gluposti da ce ih se toliko nagomilati da vise stvarno necemo imati sta da gledamo.

Neverovatno mi je da ne možeš da nađeš ono što odgovara tvom senzibilitetu... pa makar i ceo dan gledao crtaće... pritom ako pričamo o škart programima i trovanju - pa šta vi to gledate, nije mi jasno? Ja uživam što imam daljinski... a kad mi se ne gleda ja isključim da ne drnda... mislim ukidati televiziju zbog lošeg programa? :eek:

Neverovatno mi je da ne možeš da nađeš ono što odgovara tvom senzibilitetu... pa makar i ceo dan gledao crtaće... pritom ako pričamo o škart programima i trovanju - pa šta vi to gledate, nije mi jasno? Ja uživam što imam daljinski... a kad mi se ne gleda ja isključim da ne drnda... mislim ukidati televiziju zbog lošeg programa? :eek:

zbog loseg uticaja... i porasta broja glupih i beskorisnih emisija

zbog loseg uticaja... i porasta broja glupih i beskorisnih emisija

Ako gledaš ceo dan emisije o nastanku zemlje, ili o ugroženim vrstama životinja u Africi, ne verujem da ćeš imati loš uticaj. I dalje tvrdim da je stvar izbora da li ćeš i šta ćeš gledati. Internet nudi daleko gore stvari i lošiji uticaj i opasnost pa nikom ne pada na pamet da se ukida..

Nemoj bas sve bukvalno da shvatas... nisam blesav toliko da ne znam da je ne moguce ukinuti... ukinuti iz zivota... ja je recimo ne palim uopste mozda kad sednem sa nekim pa ono cisto da bude upaljen. Sam ne mogu da sedim ispred njega i da pratim nesto, ima naravno stvari koje su korisne i poucne....ali napominjem da se gomila smeca na televiziji i to ima los uticaj na ljude. Internet naravno ima svega ali definitivno je drugaciji od televizije...

Back