dbkapo
Veoma poznat
- Poruka
- 11.819
Има ли ове ТВ на ИКОМ кабловској ???? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne. Pitala sam kevu. Imamo onaj flet 3 paket ali nema.
И ја имам тај Флет, не знам који је број ... али су безобразни...морам да их мењам.Ne. Pitala sam kevu. Imamo onaj flet 3 paket ali nema.
Чему онда радовање ???? Као штеловање канала ... кад немам антену у стану.
Kakvo radovanje??? Kažem ti videla sam prošlog meseca emisije na ytube-u - neko je na nekoj temi postavio link jedne emisije (mislim da je bilo na temi o mostu na adi u kojoj je gostovao čoveko koji je projektovao jedan deo mostarske petlje) pa sam onda posle te jedne odgledala još nekoliko emisija, ali su se na kraju sve svele na sns
Posle sam pitala kevu za tu televiziju pošto ja do sad nisam čula za nju, kaže nije ni ona ...
Inače, ja gledam samo eurosport (kad ima ski skokovi)
Има ли ове ТВ на ИКОМ кабловској ????![]()
Sve su bolji imaju i nove goste koji su vrlo inteligenti a nikad ih nema na RTS. Sve sto je novo i drugacije to je i interesantno
imaju i ju tub kanal, tražite reči: svet plus info prica se, i videćete te njihove emisije s Drecunom i Lažanskim
djuka,jer to onaj fino popunjen seseljev novinar iz velike srbije i sa radikalskih talasa?????????????????????