Телевизија Свет Плус Инфо-емисија Владе Ђукановића *Прича се...*

Чему онда радовање ???? Као штеловање канала ... кад немам антену у стану.

Kakvo radovanje??? Kažem ti videla sam prošlog meseca emisije na ytube-u - neko je na nekoj temi postavio link jedne emisije (mislim da je bilo na temi o mostu na adi u kojoj je gostovao čoveko koji je projektovao jedan deo mostarske petlje) pa sam onda posle te jedne odgledala još nekoliko emisija, ali su se na kraju sve svele na sns :zroll:
Posle sam pitala kevu za tu televiziju pošto ja do sad nisam čula za nju, kaže nije ni ona ...
Inače, ja gledam samo eurosport (kad ima ski skokovi)

Kakvo radovanje??? Kažem ti videla sam prošlog meseca emisije na ytube-u - neko je na nekoj temi postavio link jedne emisije (mislim da je bilo na temi o mostu na adi u kojoj je gostovao čoveko koji je projektovao jedan deo mostarske petlje) pa sam onda posle te jedne odgledala još nekoliko emisija, ali su se na kraju sve svele na sns :zroll:
Posle sam pitala kevu za tu televiziju pošto ja do sad nisam čula za nju, kaže nije ni ona ...
Inače, ja gledam samo eurosport (kad ima ski skokovi)

Ja gledam Eurosport samo kad je umetničko klizanje....
Ima i Dejan Anđus kritičkih emisija o sportu na toj televiziji ali je šteta što je zabranjena na IKOM-u.

Sve su bolji imaju i nove goste koji su vrlo inteligenti a nikad ih nema na RTS. Sve sto je novo i drugacije to je i interesantno

Ja pratim snimke emisija SVET + info i mogu reći da su interesantne.
Nikako ne mogu da pratim emisije B92 sa nameštenim pitanjima gde se forsiraju mediokriteti tipa Čede, Vuka, Biserko i nabeđenih režimskih analitičara.

Back