Телевизија Свет Плус Инфо-емисија Владе Ђукановића *Прича се...*

jeremijabg

Poznat
Poruka
9.920
Потребно је на време наместити ову телевизију између 1 и 2 канала РТС јер је једина телевизија која има објективно информисање и критику власти а водитељ најслушаније радио емисије радија Фокус-Влада Ђукановић почео је и на овој телевизији емисију сличног профила где је,замислите,могуће гледаоцима да се уживо јаве и критикују ову пљчкашку гамад на власти и поставља питања гостима...редован термин је понедељком и средом увече од 22.30-00.00 часова а реприза уторком и четвртком од 10.00-11.30 часова преподне..дакле,наместите на време ову тв између 1 и 2 канала и на време спасите укућане предизборног тровања са режимских медија које нам тек следује...

Odlicna emisija :) Redovno gledam :)

невероватно,заборавио сам како изгледа објективно новинарство...све очекујем да ће да им упадне полиција у студио...:D...смучили су ми се ови *новинари по Б92,РТСу,студио б....све режимски љигавци...

невероватно,заборавио сам како изгледа објективно новинарство...све очекујем да ће да им упадне полиција у студио...:D...смучили су ми се ови *новинари по Б92,РТСу,студио б....све режимски љигавци...

Ma da, ovo je profi skroz

Ma da, ovo je profi skroz

пази кад је новинарка њихова ушла на Ђиласов пријем и јурила га да га пита за мост и што је шамарао оног јадника у Сопоту...ови са РТСа и у92 би 'пре скочили кроз прозор редакције него се дрзнули на тако нешто...ови са студија У и не излазе из редакције...само пренесу шта им се пошаље..

Е, браво, рекох ја вама да вам треба ТВ простор (мада и сад Пици и Тома излећу и фрижидер да отвориш).... Штета баш велика што не ватам фреквенцију.

ма шта ће ти......очито је да си спознао *истину*....

пази кад је новинарка њихова ушла на Ђиласов пријем и јурила га да га пита за мост и што је шамарао оног јадника у Сопоту...ови са РТСа и у92 би 'пре скочили кроз прозор редакције него се дрзнули на тако нешто...ови са студија У и не излазе из редакције...само пренесу шта им се пошаље..

Da ali to nije novinarvto, deluje kao progon

Umesto lepo da ga pozove u emisiju i nek ga pita sta treba

Kad moze svako da dodje na B92 ili Studio B, sto ne moze i na Fokus TV

Da ali to nije novinarvto, deluje kao progon

Umesto lepo da ga pozove u emisiju i nek ga pita sta treba

Kad moze svako da dodje na B92 ili Studio B, sto ne moze i na Fokus TV

фокус је радио...и ко каже да не могу?па рођо,они неће да одговоре на једно НЕНАМЕШТЕНО питање које им се постави-шта би радили да дођу у уживо емисију?па зар тебе не нервира што ти Ђилас и Тадић сликају на мосту и *отварају* га а неће да ти кажу колико си га платио?

фокус је радио...и ко каже да не могу?па рођо,они неће да одговоре на једно НЕНАМЕШТЕНО питање које им се постави-шта би радили да дођу у уживо емисију?

Ma daj kako Sarapa ili Utisak mogu da budu namesteni

Ja se zezam ovo zovem Fokus TV, vidim da prelze novinari sa Fokusam uskoro ce i Andjus da ima emisiju

Ma daj kako Sarapa ili Utisak mogu da budu namesteni

Ja se zezam ovo zovem Fokus TV, vidim da prelze novinari sa Fokusam uskoro ce i Andjus da ima emisiju

утисак?оно кад те Оља укључи и чим даш неки кометар који је критичан према жутом госту одмах те искључи?да не причам о концепту емисије где је УВЕК један из опозиције а бар два госта плус она против њега??то је објективно новинарство?па шта ће ти бољи показатељ колико су објективни ти које наводиш кад је Фокус најслушанији радио а ова емисија за две недеље има огромну гледаност..па чуо си комнтаре људи и како се и шта прича..

утисак?оно кад те Оља укључи и чим даш неки кометар који је критичан према жутом госту одмах те искључи?да не причам о концепту емисије где је УВЕК један из опозиције а бар два госта плус она против њега??то је објективно новинарство?па шта ће ти бољи показатељ колико су објективни ти које наводиш кад је Фокус најслушанији радио а ова емисија за две недеље има огромну гледаност..па чуо си комнтаре људи и како се и шта прича..

Toma dodje u emisiju i bude sam

Vucic dodje i pored njega Canak, uvek je maltene izjednaceno

Olja iskljuci jer covek treba da prica minut i nema vremena za citanje unapred napisanih govora

Videces i kad fokus TV postane komercijalniji, nece biti vise toliko ukljucenja, skup je TV sekund :)

Čitam šta ljudi pišu po raznim mestima, ovde - onde...

I stvarno se plašim da nam spasa nema.

Ljudi su prolupali.

ма то је општепозната ствар...најбољи је доказ је како си на овакве коментаре од 2900 порука напуцао 2500 репутација....:D

Ja još nikad nisam gledao Svet Plus duže od tri sekunde ... Uvek neki spotovi, muzika ??!! :eek: Kad je politika ?

ма имају превише тих *комерцијалних* срања (ваљда требају од нечег и да живе-не узимају харач звани претплата)...ваљда ће се то смањити и мене нервира(да не причам что имају оне сатанистичке астрологе и та срања која су свакако зло!)...знам за ову емисију а налетео сам пар пута и на вести и јутарњи програм...није им лоша екипа новинара...

Toma dodje u emisiju i bude sam

Vucic dodje i pored njega Canak, uvek je maltene izjednaceno

Olja iskljuci jer covek treba da prica minut i nema vremena za citanje unapred napisanih govora

Videces i kad fokus TV postane komercijalniji, nece biti vise toliko ukljucenja, skup je TV sekund :)

ма друже ако су ти добри настави да их гледаш...ја сам милион пута због те вештице хтео да разбијем ТВ..жао ми што нисам гледао два Вука у недељу(иако је и то жута намештаљка) али кажем ти-такво *новинарство* више не могу да поднесем...

ма друже ако су ти добри настави да их гледаш...ја сам милион пута због те вештице хтео да разбијем ТВ..жао ми што нисам гледао два Вука у недељу(иако је и то жута намештаљка) али кажем ти-такво *новинарство* више не могу да поднесем...

Hahah, baš propust :lol: Čak je dr Olja Bećković skakala po Draškovićevoj lobanji, a budala se nalupala do bola. Cirkus je to bio. :hahaha

Back