Telesna ljubav umetničko delo ili masovna proizvodnja

Ako je ljubav model, radionički crtež, tehnološka karta ili receptura, onda je telesna ljubav realizacija u materijalu.
Realizacija u materijalu može biti Umetničko delo:worth:, Prototip:heart:, nulta serija, Serijska proizvodnja, po ovoj logici može biti i masovna proizvodnja:think::eek:

Dok sam bio mlad konstruktor izrada prototipa imala je jak emotivni naboj, kad se zamisao prvi put realizuje u materijalu, uz nerazumevanje i najboljih majstora, i obavezan "višak delova" :) .
Konstruktor uvek piše jedno te isto "Napomena: Oštre ivice oboriti", al majstor je taj koji obara :)

Ne telesna ljubav,nema nikakve veze sa umetnoscu,a sa vajarstvom,tek ne.Telesna fizicka ljubav,to je cisito praznjenje nagomilane pozude ili
ako tako hocete,zudnje,za telom neke osobe suprotnog (a sada sve cesce,i istoga pola).Telesna aktivnost,koju mi nazivamo upeaznjavanje seksa,
pretstavlja potpuno istu telesnu potrebu ljudi,kao sto je imaju i sve zivotinje.Tu zivotinjsku potrebu,mi nazivamo potrebom za parenjem a koje
ustvari pretstavlja nacin,za pravljenje potomstva.Pod onim sto mi nazivamo "ljubav",moze se jedino smatrati,odnos pretstavnika dva pola,koji
ptretstavlja njihovu zajednicku potrebu,da zive zajedno i da dele sve lepote i teskoce,koje zivot postavlja.Samo dakle parenje ljudi,to je najobicniji
telesni zov divlje prirode coveka,koja ima isti zajednicki imenitelj,sa nagonom za parenje kod svih ostalih zivotinja.

Lorde, Marksizam za drugi razred srednje škole
1280px-Maslow's_hierarchy_of_needs-sh.svg.png

postoji sex i seksualna intimnost , mada ja ne kontam razliku, osim ako ovo prvo nije u WCu na autobuskoj stanici:think:

Zakasneli , po meni bar , ovu stvar je tehničko tehnološki pojednostavi - naročito upotrebivši klasičan inžinjerski pojam : masovna proizvodnja......verovatno hoteći razmnožavanje ljudskog roda da svede na industrijsku stvar , gde proizvod , mlad čovek je zapravo jevtin biološki robot (strpljivi trpljač)....oće reći , ljubav svetskoj sirotinji i bedi , izmanipulisanoj i na emocije navučenoj , skriveno , isključivo služi za proizvodnju jevtine biološke robotizovane radne snage.....što nekako znači , da takva tehnološka ljubav ima za svrhu proizvodnju jevtine radne snage.....
....ako neko u ovom smislu vidi kod rulje neku drugu svrhu , voleo bih da me prosvetli - zaista čemu ovoliki ljudski nakot , ako nije zbog iživljavanja elite nad njim , paratiziranja na njegovoj nesreći , a veoma često , čak prečesto i za zadovoljavanje ništačkih đavolskih pobuda - ubijanje , ubijanje i ubijanje....

....ako je smisao rađanja razmnožavanje , a očigledno je smisao masovnog razmnožavanja robovanje ( savremeno , uz masovnu produkciju DUALNO ISŠKOLOVANE RADNE SNAGE ) ,onda je ljubav za taj i takav svet , više tehničko tehnološka stvar , jer plod te ljubavi nije zbrinut i uzdignut iznad dualno napravljenog radnika - nije očovečen.....

....postavlja se pitanje , koj će antrak ljubav , uzvišena biološkom robotu - onakva kakvu je vidi Dragoljub , i možda još uzvišenija da tako kažem - jer ljubav mora biti visoko odgovorna , odgovornija od umetnosti i kulture , naročito od ove multinacionalne........ljubav ne treba da sledi multikulturalizam , već veliku ideju o čoveku.....

....ima nešto što ideja o čoveku nam rasvetljava u vezi ljubavi i ljubavne ekstaze......naime , čoveku je ekstaza data više za očovečenje nego za puko telesno razmnožavanje.....čak šta više , danas imamo ljude koji se nisu razmnožili a za svetinu su se nauživali u ljubavnoj ekstazi......
....tehnološka zaslepljenost , pa naročito biološki tehnicizam , koji vidi biološki život kao mašinu sa upotrebnim vrednostima , novčano izraženim - u svom slepilu ne vidi da i životinje imaju takozvano zaljubljivanje , pa i uživanje u ljubavi u periodama parenja, pa čak zaljubljivanje doživotno......a tu je iznad telesnog , u tom doživotnom zajedničkom životu , duhovno......tako da ne može nekakva nauka , sve to da svede na takozvani P'park kod ekonomskog - ma koliko dualnom obrazovnom indudtrijom pravili biološke automatske mašine koje se samorazmnožavaju !

Back