Telepatija

sef gradilista

Aktivan član
Poruka
1.481
Odavno mi je jasno da telepatija nisu nikakvi radio talasi,
jer da jesu - hvatali bi ih antenama !

Jutrošnja ideja mi je
da naš mozak "pravi" neku ličnost
na osnovu podataka koje ima
i na taj način "pretpostavlja"
šta taj neko misli u datom momentu !

Od stepena poznavanja tog nekoga
zavisi i tačnost vidovitosti našeg mozga
kao i od inteligencije - brzine rada našeg mozga.

Jutrošnja ideja mi je

Mozda "prica" sam sa sobom,u stvari.Da bi mogao da razume onog "drugog",mozda prvo da upozna samog sebe.

ja znam malo o telepatiji ali to je jako malo.
samo da znate ljudi koji znaju i primenjuju telepatiju u zivotu su ograniceni(pod barijerom koja im nedozvoljava da uce o tome vise).
ajde posto sam ja " upuceniji pitajte me sta vas interesuje ja cu vam pokusati opisati onoliko koliko znam sta je telepatija i kako je probuditi u sebi tj. postati svestan sposobnosti koje ona donosi,samo da nebudete uspavani kao neki

ja znam malo o telepatiji ali to je jako malo.
samo da znate ljudi koji znaju i primenjuju telepatiju u zivotu su ograniceni(pod barijerom koja im nedozvoljava da uce o tome vise).
ajde posto sam ja " upuceniji pitajte me sta vas interesuje ja cu vam pokusati opisati onoliko koliko znam sta je telepatija i kako je probuditi u sebi tj. postati svestan sposobnosti koje ona donosi,samo da nebudete uspavani kao neki
Misliš, kako da probudimo moć u sebi da na sledećoj raskrsnici u gradu sretnemo osobu na koju smo pomislili na prethodnoj raskrsnici, ili kako da probudimo moć u sebi da na prethodnoj raskrsnici pomislimo na osobu koju ćemo sresti na sledećoj? Podeli znanje sa nama, ja žudim da saznam.

Jutrošnja ideja mi je

Evo ja ću da pretpostavim kako izgleda tvoj tok misli

"????????????????????????????????????????????????????????????????????????????"

Hebote nisam znao da sam ovoliko dobar

sto se tice nagadjanja telepatija nije to,ona je kristalno jasna.
U kriticnim situacijam se to najvise oseti,da nemozes da budes zavaran dokle god taj neko strahuje od necega sto mu ti nameces.
Kada se ta osoba polako pribere,smiri taba postoji sansa za slepom ulicom ili ti nesigurnoscu ali oni koji poznaju telepatiju oni su uvek dav ili vise koraka ispred i jedino sto ih moze uzdrmati je strah.
zato ova vlada dans jeste straho vlada.

ok procitao si sta sam napisao,imas svoj stav,svoje sigurno mesto,svoju moc da si opuste,smiren ili da porices nesto sto sam napiso gore.ali zapitaj se,zar sigurnost nije ono sto svi zelim,pa cak i u ubedjenjima
onog trenutka kada pocinjes da shvatas,tada si najranjiviji(jel shvatanje je oblik sigurnosti)Npr. legao si da spavas ali imas toliko problem da jednostavno nemozes da zaspes ti ces da tragas misaonim putem put do mirnijeg stanja....itd...

sto se tice nagadjanja telepatija nije to,ona je kristalno jasna.
U kriticnim situacijam se to najvise oseti,da nemozes da budes zavaran dokle god taj neko strahuje od necega sto mu ti nameces.
Kada se ta osoba polako pribere,smiri taba postoji sansa za slepom ulicom ili ti nesigurnoscu ali oni koji poznaju telepatiju oni su uvek dav ili vise koraka ispred i jedino sto ih moze uzdrmati je strah.
zato ova vlada dans jeste straho vlada.

ok procitao si sta sam napisao,imas svoj stav,svoje sigurno mesto,svoju moc da si opuste,smiren ili da porices nesto sto sam napiso gore.ali zapitaj se,zar sigurnost nije ono sto svi zelim,pa cak i u ubedjenjima
onog trenutka kada pocinjes da shvatas,tada si najranjiviji(jel shvatanje je oblik sigurnosti)Npr. legao si da spavas ali imas toliko problem da jednostavno nemozes da zaspes ti ces da tragas misaonim putem put do mirnijeg stanja....itd...
Iz tvog posta sve je savršeno jasno!
Nema potrebe išta dalje da pitam!

telepatija ukljucuje sva cula i kroz njih ti dopires do druge osobe.ja sto znam telepatskim putem mozes da preneses drugoj osobi neki oblik,sluhom mozes da osetis prostor oko te osobe i da mu sapce tj.da stvaras halucinaciju kod te osobe(sto je malo bolesno)i imas taj deo u kome ukljucujes i mozak(bar neke delove mozga)znaci osecas sto on oseca(ili ona)i samim tim i znas sta i misli jel to je iz njegove glave emocija koju je on proizveo.

jedino sto je problem nemozes da se povezujes na dugo vreme jel bi zaboravio da dises i ugusio bih se(ili pao u nesvest)

gore sam rekao da moze da preneses sliku u tudju um iz svoga(snovi)AKO ti telepatskim putem posaljem sliku plavuse ti ces dase setis neke osobe koja je deo tvog zivota(ali je samo nalik an ovu sto sam ja sliko poslao tebi)tako,zapitaj se ako sanjas o poslu non sto,dali nekog zanima sta ti radis i dali ispija informaciju iz tvog mozga putem slike koju ti je ubacijo.
deo koji mozak radi u telepati je jako kompleksan.ti primis osecaj,emociju i samim tim znas sta je taj neko pomislio i sta je hteo da kaze istog trenutka kada i on.
mozda ste culi da postoje kompjuteri koji razlikuju nekoliko milijardi boja,sad se pitate sta to ima veze sa telepatijom:svako sebe vidi iznutra u jednoj boji(boja licnosti ja to tako nazivam)da bi ostvario telepatiju ti moras da uskladis svoj um sa tom bojom i tu nastaje veza.
daj pitaj nesto preciznije da vidim da sete inteligentni svi ali ja stvarno nemam sa kim da pricam o ovakvim stvarima pa mi je ovo sasvim jos ako pocnete da shvatate
da bacim spiku :)

Back