Telepatija

Јесте телепатија. У другом случају је знак на путу.

Први случај:
Ако у истом тренутку ја мислим на тебе и ти мислиш на мене...
Где је ту телепатија?
Чак нам ни мисли нису исте.
Није телепатија.

Други случај:
Нисам чула да се икада десио.

Telepatija je prenošenje misli na daljinu, obično dugoj osobi. Mehanizmi prenošenja misli na daljinu još nisu poznati. Ono što ja pretpostavljam je da se misli ipak lako prenose na daljinu i da se to događa svakog momenta. Misli su ko leptirovi. Svukuda šetaju. Njima nije stanište u glavi. Misli su vidljive, pa ih mogu i ljudi primetiti. Kad se pojave u glavi čovek obično misli da su njegove. A one su - ko zna čije. O ovim fenomenima se još uvek malo zna. Uskoro će se saznati više.

Znak na putu je isto nčija misao. Nju treba dešifrovati. Sve što padne na pamet ili se dogodi je znak na putu.

Telepatija je prenošenje misli na daljinu, obično dugoj osobi. Mehanizmi prenošenja misli na daljinu još nisu poznati. Ono što ja pretpostavljam je da se misli ipak lako prenose na daljinu i da se to događa svakog momenta. Misli su ko leptirovi. Svukuda šetaju. Njima nije stanište u glavi. Misli su vidljive, pa ih mogu i ljudi primetiti. Kad se pojave u glavi čovek obično misli da su njegove. A one su - ko zna čije. O ovim fenomenima se još uvek malo zna. Uskoro će se saznati više.

Znak na putu je isto nčija misao. Nju treba dešifrovati. Sve što padne na pamet ili se dogodi je znak na putu.

Претпостављај Ристо. :D

Каква је то мисао коју треба дешифровати? :roll:

Telepatija je oblik smisaonog povezivanja, koji nema nista sa prostorom, sa vremenom verovatno jos manje, ako takvo nesto postoji uopste (vreme). Za vreme nisam siguran da postoji jer ga nisam vidio, za telepatiju, naravno, jesam, ali je nisam dublje istrazivao, sto i planiram.

SMISAONOG POVEZIVANJA!
2 stvari blizu po smislu intereaguju ili kako se vec kaze, vrse interakciju, i to izgleda jos bolje nego 2 stvari blizu po prostoru. Povezivanje prostorno je oblik povezivanja, recimo: blizu si pa te cujem sto pricas. Povezivanje smislom je zajeebbano u smislu da tu treba da se "smisli" (kako da kazem?) isto, a "prostor" tad moze samo da ga pu** i da se cudi sto nije glavni i sto nemoze to da ogranici.

Znanje o telepatiji je najverovatnije bilo prisutno u ljude od malena zbog misaone potrebe sa onim na koga se misli. Ali to nije telepatija jer bilo koju vezu moraju potvrditi i usaglasiti prema moralnim vrednostima. Da smo na drugoj planeti telepatija bi bila jedini ispravan način komuniciranja jer se tako štedi energija.
Misaono-energetska-forma koja se upućuje nekoj osobi kroz vid telepatije u suštinu znači napad na nju, pa će se ta osoba koja treba primiti poziv zavaravati nečim jer nije spremna na takvu vrstu odnosa.
Ako bi postojao dogovor u određenoj grupi da način razgovora obavljaju telepatski njihova ujedinjena namera bi ostvarila tu mogućnost.
Namera mogućnosti gradi. No, mi nismo sami u univerzumu, tako da postoje indicije na smetnjama u telepatskim odnosima, ali nije nerešiv i takav problem s tim što bi takvu grupu malo više koštao.
Povoljno je da neko ko voli telepatiju da je trenira u vidu nameravanja misaono-energetskih-formi za ostvarivanje voljnih ciljeva, uspehom bi se jačala volja a namera bi osnažila.
Slučajnosti za telepatiju su samo slučajnosti.

Mislim, da to "radi" , odnosno da funkcioniše izmedju jako, jako bliskih osoba. I negde, se baš te frekvencijice, super "poklope" . Desilo mi se to samo jednom. Sa nekim. Nikada, ali nikada...ni pre ni posle...Nekako sam znala...Sve. I negde mislim, da uvek ću . I tačno znam...da isti ljudi, mogu isto to.

Vid komuniciranja među ljudima.

Pišite vaše utiske i znanja o tome...

Pre Nekoliko godina oko 2007 godine na jednoj svadbi primetio sam da mogu pricati sa ljudima mislima,Posle nekoliko minuta deca su pocela da postavljaju pitanja na koja sam ja odgovarao dok je svirala muzika,svi su me pogledali zacudjeno.Prvo sto mi je palo na pamet je TELEPATIJA.Nisam primetio da uvece kad zaspim neko pica samnom u snu.Danas posle 15 godina isto se dogadja.
11

Back