gost 73786
Domaćin
- Poruka
- 3.395
Kako se snimaju?Da li se snimaju u svakoj zemlji?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U Panami, Ekvadoru i Urugvaju se uopšte ne snimaju, na Kubi je snimljena jedna, u Čileu i Peruu se snimaju ali se slabo izvoze a glavna produkcija je u Meksiku, Venecueli, Kolumbiji, Argentini i SAD (Majami).
Nije tacno. Pise i na vikipediji da se snimaju tamo. U Peruu se slabo izvoze, pa kod nas je bilo pet peruanskih telenovela: Fiorela, Luz Maria, Soledad, Milagros, Espejo. Cileanske se izvoze i veoma su popularne, to sto ih nema kod nas ne mora da znaci da se slabo izvoze.
Stvarno. Radis posao sa telenovelama. I ja radim sa telenovelama pa se ne hvalim.
Carla nije pisala nijednu seriju, ona je producent. Zaposlena je u TelevisiTu su i Salvador Mejia, Lucy Orozco, Rosy Ocampo, Jose Alberto Castro i Nicandro Diaz.
Igrom slučaja sam pisala scenario za jednu (Erazmo verovatno sad zna i ko sam pa može da se javi na pp) i dosta sam upućena kako to sve ide.
Super, još kad bi bilo istina![]()
Mali je to krug ljudi, svi se znamo a iz Srbije nas ima dvoje od čega je druga osoba muško
A sad ozbiljno, nebitno je ko šta radi, čovek je tražio informaciju i dobio jeAko ima još nešto neka pita.
Da, ali ja radim u Meksiku i Americi.![]()
Da, ali ja radim u Meksiku i Americi.![]()
Ma cool![]()
Još da nisam u celoj toj priči i da godinama unazad nisam Televisin saradnik pa i da progutam
Ali lepo je imati snove, ambicije, želje itd. isto koliko nije lepo lagati narod
![]()
![]()
Nervira me kada vidim da na ovom forumu nisu svi poslednji odgovori moji. Nemam sa tobom o cemu da se raspravljam, ali ja sam jedna od retkih koja je radila i sa Televisom i sa Astekom.