telenor pametna mreza

Mislim da su sa tim omogucili neogranicen internet i to sam mnogo vecom brzinom od prosecne, kako bi izvukli maksimum od uredjaja koji imas, barem su tako naveli... Evo ovde jednog pasusa sa njihovog sajta...
Od sada sa novom Telenor Pametnom mrežom, u celoj Srbiji, na mestima pokrivenim 3G signalom sa HSPA+ tehnologijom (interaktivna mapa pokrivenosti), surfovaćete brzinama u proseku od 4 do 9 Mbps za prijem podataka i od 1 do 3 Mbps za slanje podataka. Još jedna od novina je da je u celoj Srbiji, na mestima pokrivenim 2G signalom implementirana EDGE tehnologija (interaktivna mapa pokrivenosti), koja omogućuje surfovanje u proseku od oko 100 kbps za prijem podataka i oko 40kbps za slanje podataka.
Svi ovi servisi su na raspolaganju uz uređaje iz aktuelne ponude po najpovoljnijim cenama i odgovarajućim tarifnim paketima. Veliki izbor pametnih telefona, laptop i tablet računara dostupan je na svim Telenor prodajnim mestima širom Srbije.

Poslednja izmena:
ja sam zivim u jelica planina iz cacku. imam bezicna internet mts adsl nema minimalno brzina jos rupe 128/64 kb, problem moj mesto slabo mreza a mobil simbol mreza 063 nivo 4 i 5, a 064 slabo, mislim bolje telenor, ali proverim telenor pokrivenost mapa pametna mreza nema moj mesto, ima osnovna internet boje plava neznam to koliko brzina kb? naprimer uzmem 2gb ako potrosi sta posle nerad ili smanje?

Back