jolemisa
Buduća legenda
- Poruka
- 34.263
Ljudi ne mogu da verujem da su ponovo poceli da skidaju pare sa paketa,samo sad nije preko poruka,nego preko listinga i9 ko ne prati samo moze da vidi kako raste takozvano "Trenurno stanje".Zvao sam operatera i receno mi je da oni nemaju uvida da imam bilo kakav kontakt koji bi skidao novac,kao ranije one cetvorocifrene poruke.Pojavljuju se neki brojevi u Listngu,koje nikada nisam zvao,niti znam za njih,a duzi su od JMBG.Operater mi je rekao da cekam 1 Avgust i da pogledam sta ce biti,ali to stanje raste iz dana u dan,otprilike za oko 1.000 din.Do kraja Jula ko zna koliko ce to izaci i kako dokazati da ja nisam zvao te brojeve.Komunicirao sam i online na njihov sajt,ali oni mi nude placanje tog duga koji jua nisam napravio na rate.Skoro svaki drugi dan na fiksni imam pozive od advokatskih kancelarija,gde traze ljude koji su u sporu sa bankama i nude pomoc,pa cu da ih pitam,jel mogu da pokrenu to pitanje sa Telenorom.One poruke si mogao da zaistavis sa "Stop",a ovo i oni sami ne znaju sta je.Ja inace koristim mobilni,samo Viber za razgovor,a Viber mi jue sa mog neta Wi-Fi,tako da nema veze sa Telenorom.Poruke pisem na 064 kartici,koja je Pripeid,jer je zena 064.Kad zovem nekog dalje zovem sa fiksnog,ali inostranstvo nikada nisam zvao u zivotu.Ne mogu da verujem dokle idu lopovi da uzmu pare.Opet dele tu dobit kao i ranije sa SMS-ovima.Neverovatni su.